Hasan Can Kaya’dan bomba Survivor göndermesi

Son dönemin en popüler komedyenlerinden biri olan Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki Konuşanlar programı yoğun ilgiyle takip ediliyor.

Hasan Can Kaya’dan bomba Survivor göndermesi

Hasan Can Kaya son bölüm tanıtımında Acun llıcalı göndermesiyle kırdı geçirdi. Youtube'da yaptığı programla büyük beğeni topladıktan sonra Acun Ilıcalı'dan teklif alan ve Exxen platformuna transfer olan Hasan Can Kaya Konuşanlar ile güldürmeye tüm hızıyla devam ediyor.

hasan-can-kayadan-bomba-survivor-godermesi.jpg

“ACUN ABİNİN VAR ÖYLE BİR FANTEZİSİ”

Son bölüm tanıtımında Hasan Can Kaya Survivor göndermesiyle herkesi kırdı geçirdi. Çok sayıda konuk fantezisini açıklayarak “Sevmediğim bütün insanları bir adaya toplayıp böyle eziyet çektirmek istiyorum ama ben yöneteceğim kamerayla da izleyeceğim onları” ifadelerini kullandı. Hasan Can Kaya tüm muzipliğiyle Survivor'a göndermede bulunarak “Acun abinin var öyle bir fantezisi” ifadeleriyle kahkahalara boğdu. Acun Ilıcalı geçtiğimiz haftalarda Hasan Can Kaya için şu ifadeleri kullanmıştı; “Hasan Can'ın işini 3 dakika seyrettikten sonra buluşmaya gittim. O günden beri de beraberiz. Hasan Can öyle teklifler aldı ki bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın. Biz Hasan Can'a 1 veriyorsak ona 4-5 teklif ettiler. Ne dedi biliyor musun? 'Ben Acun ağabey ile yürüyorum. Bu teklifleri de düşünmüyorum” dedi.

hasan-can-kayadan-bomba-survivor-godermesi-001.jpg

HASAN CAN KAYA HAKKINDA

16 Aralık 1989 yılında dünyaya gelen Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de hayata gözlerini açmıştır. Aslen Malatayalı olan Hasan Can Kaya, uzun seneler komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergilemiştir.