Hatice, Yılmaz Erdoğan’ın aşk pozlarına kayıtsız kalamadı

Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la ilişkileri olduğunu itiraf etmişti.

Hatice, Yılmaz Erdoğan’ın aşk pozlarına kayıtsız kalamadı

Aşk açıklamasının ardından ortaya çıkan ilişkiye dair görüntüler de gündeme bomba gibi düştü. İkilinin aşk pozlarına şarkıcı Hatice de kayıtsız kalamadı. Manken Cansu Taşkın, kendisinden 25 yaş büyük Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını duyurmuştu. Bu açıklamanın sonrasında ikilinin sevgili olmadığı iddiası gündeme geldi. Bu iddiaya kızan Cansu Taşkın kardeşinin hesabından aşk pozlarını yayınladı.

hatice-yilmaz-erdoganin-ask-pozlarina-kayitsiz-kalamadi-001.jpg

“EN AZINDAN ÜZERİNDE KIYAFETİN VAR”

Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, sosyal medya hesabından çiftin fotoğraflarını paylaşınca Yılmaz Erdoğan çok sık konuşulmaya başlandı. İkilinin aşk pozlarına bir yorum da şarkıcı Hatice'den geldi. Kendini daha fazla tutamayan Hatice yapılan bir paylaşımın altına "Yılmaz abiciğim bence şanslısın en azından üzerinde kıyafetin var" diyerek dikkatleri üzerine çekti. Armağan Çağlayan geçtiğimiz günlerde bu ilişkiye dair yorumlara sitem ederek "Adam aşık olmuş, kadın aşık olmuş. Mutlu mesut günlerini geçiriyorlar. Siz neden bundan dertli oldunuz ki? Kaç gündür Yılmaz Erdoğan’ı ve Cansu Taşkın’ı paramparça ettiniz. Yeter da…" ifadelerini kullanmıştı.

hatice-yilmaz-erdoganin-ask-pozlarina-kayitsiz-kalamadi.jpg

HATİCE KİMDİR?

Hatice Çarpar veya tanınan adıyla Hatice 6 Aralık 1978, İzmir, Narlıdere, Türk şarkıcıdır. 6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğmuştur. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik etmişlerdir. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonel şekilde devam etme şansını yakalamıştır.