Hülya Avşar Yeni Aracıyla Görüntülendi

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar yaptığı her hareketi ile magazin dünyasında yer edinmeye devam ediyor.

Yılların yaşlandıramadığı Hülya Avşar şimdilerde Ayvalık için satın aldığı akülü aracıyla bütün dikkatleri üzerine çekti. Trafik çilesinden bıktığı ifade eden Avşar kızını Ayvalık’ta görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Yaz başlarından itibaren Ayvalık’taki yazlığına giden ve bütün yazı orada geçiren Hülya Avşar’ın akülü aracı bu sezonun en ilgi çekici ayrıntısı oldu.

Ulaşım sorununa dikkat çeken başarılı oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar bu yüzden akülü ve küçük bir araç almayı istediğini belirtti. Köpeği ile akülü aracına bindiği görülen Hülya Avşar’ın keyfinin de yerinde olduğu dikkatlerden kaçmadı. Ayvalık için özel araç almayı tercih ettiğini belirten Hülya Avşar’ın bu aracı sadece yaz tatilinde kullanacağını açıkladı.

Akülü Motosikletini Denedi

Yılların eskitemediği güzel oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar Ayvalık için satın aldığı akülü motosikletini denedi. Deneme sürüşünden oldukça keyif aldığı görülen başarılı ismin satın aldığı aracı İstanbul’a getirmeyeceği belirtildi. Köpeği ile birlikte akülü aracını deneyen Hülya Avşar’ın aşırı keyif aldığı da hayranlarının dikkatini çekti. Uzun yıllar oyunculuk yapan ve ardından da şarkıcılık yapmaya başlayan Hülya Avşar şimdilerde sakinliğini koruyor.

ekran-goruntusu-2023-06-07-183748.webp

Yaz aylarında İstanbul’da kalmak istemeyen Hülya Avşar’ın Ayvalık’ta ki yazlığına gittiği biliniyor. İstanbul’un trafiğini bilen ve bu durumdan dolayı çok dertli olduğunu her fırsatta dile getiren Hülay Avşar’ın yeni akülü aracı birazda trafikten kaçmak için satın aldığı belirtildi. Akülü motosikletini sadece Ayvalık’ta kullanmayı düşündüğü öğrenilen Hülya Avşar’ın bütün yaz boyunca Ayvalık’ta tatilde olacağı da eklendi.

Ayvalık İçin Özel Olarak Satın Aldı

Başarılı isim Hülya Avşar magazin gündeminde şu sıralar farklı konularla gündemde yer alıyor. Özel hayatı ve kariyeri ile devamlı magazin gündeminde yer alan güzel oyuncu ve şarkıcının şimdilerde satın aldığı akülü aracı dikkatleri üzerine çekiyor. Akülü motosikleti ile deneme sürüşü yapan Hülya Avşar’ın keyifli halleri çekilen fotoğraflarda da görüldü. Trafik derdinden sıkıldığı için akülü motosiklet aldığını belirten Hülya Avşar’ın yaz aylarında sık sık gündeme gelmesi bekleniyor.