Hülya Avşar'dan Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz polemiğine yorum

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan “veteran komedyen” polemiği sosyal medyada günlerdir gündemde yerini korumaya devam ediyor.

Hülya Avşar'dan Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz polemiğine yorum

Hülya Avşar'a bu konu sorulunca Avşar bakın ne yanıt verdi işte tüm merak edilenler... Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya gündemden düşmek bilmiyor. Hasan Can Kaya, bir gösterisinde kendisini tiye alan Cem Yılmaz’a kayıtsız kalamayarak cevap vermişti. Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz için ''Oyuna benim yerime veteran komedyenlerden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yine de çabasını takdir ettim'' ifadelerini kullanınca ortalık yangın yerine döndü.

hulya-avsardan-hasan-can-kaya-ve-cem-yilmaz-polemigine-yorum.jpg

ÖYLE DEMEK İSTEMEMİŞTİR

Hasan Can Kaya'nın sözleri sonrası Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filminden bir sahneyi sosyal medya hesabından paylaşması dikkat çekti. Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasındaki bu polemik Hülya Avşar'a da soruldu. Milliyet'te yer alan bir habere göre Hülya Avşar, "Cem Yılmaz yapmaz ya. Hiçbir komedyen de veteran olmaz bence. Hasan Can da öyle dememiştir. Öyle demek istememiştir yani. İkisi de seviyor diye biliyorum ben birbirini. Sosyal medyada öyle okuyordum yani" şeklinde konuştu.

hulya-avsardan-hasan-can-kaya-ve-cem-yilmaz-polemigine-yorum-001.jpg

HASAN CAN KAYA HAKKINDA
16 Aralık 1989 yılında dünyaya gelmiş olan Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de hayata gözlerini açmıştır. Aslen Malataya’lı olan Hasan Can Kaya, uzun seneler komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergileme fırsatı yakalamıştır.