İbrahim Çelikkol Gaddar dizisine dahil oluyor

NOW TV'de yayınlanan ve başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ile Erdal Özyağcılar'ın beraber paylaştığı Gaddar dizisinin kadrosu genişlemeye devam ediyor.

İbrahim Çelikkol Gaddar dizisine dahil oluyor

Diziye son olarak başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol katılım sağladı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, İbrahim Çelikkol, Gaddar'da yeraltı dünyasında acımasızlığıyla nam salmış Zakkum Kardeşler'in büyük ağabeyi Korkut karakteriyle katılıyor. Yüzü asla gülmeyen ama kardeşlerine ölümüne bağlı Korkut karakterinin dizideki tüm dengeleri değiştirecek gibi görünüyor.

ibrahim-celikkol-gaddar-dizisine-dahil-oluyor.jpg

DİZİ KONUSU
Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan'ın hayatı artık bıraktığı gibi olmayacaktır. Sevdiği kız Aydan ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar ise karanlık bir dünyanın içine düşmüş olacaktır. Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini seyirciye aktarıyor.

ibrahim-celikkol-gaddar-dizisine-dahil-oluyor-001.jpg

İBRAHİM ÇELİKKOL HAKKINDA
İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli’de dünyaya gelmiştir, Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski modeldir. Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir. Oyunculuğa başlamadan evvel profesyonel modellik yapmıştır. Basketbolla ilgilenen İbrahim Çelikkol ligde oynamıştır, genç millî olmuştur. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası olmuştur. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına ilk adımı atmıştır. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy göstermiştir. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterine hayat vermiştir.