İddialı tarzlarıyla sosyal medyayı salladılar

Filenin Sultanları katıldıkları ödül gecesinde dikkat çekmeyi başardı. Başarılı voleybolcular Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt'un siyah takım giyerek geceye katılması ise sosyal medyada adeta olay oldu.

İddialı tarzlarıyla sosyal medyayı salladılar

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızları bu günlerde ne yapsa gündem olmaya devam ediyor. Özellikle Ebrar Karakurt, Zehra Güneş ve Melissa Vargas sık sık magazin gündeminde yerini alıyor.

iddiali-tarzlariyla-sosyal-medyayi-salladilar.jpg

“ÇOK COOL OLMUŞLAR”
Filenin Sultanları son olarak hep birlikte bir ödül gecesinde bir araya geldiler. Başarılı voleybolcuların tarzları sosyal medyada gündem olmayı başardı. Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt'un gecedeki tarzı oldukça dikkat çekiciydi. 3 başarılı voleybolcunun siyahlar içindeki görünümleri ve takım tercihleri dikkat çeken detaylardan oldu. Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt'un pozları sosyal medyada da beğeni yağmuruna tutuldu. Voleybolculara "Takım yakışmış", "Ya çok cool olmuşlar" şeklinde yorumlar yapıldı.

iddiali-tarzlariyla-sosyal-medyayi-salladilar-001.jpg

MELİSSA VARGAS KİMDİR?
16 Ekim 1999’da Küba’da hayata gözlerini açan Melissa Vargas, voleybola 8 yaşında okul takımında başlamıştır. Lisede Cienfuegos Cuba takımıyla antrenmanlara çıkmaya başlayan Vargas, 12 yaşında alt yaş kategorilerinde Küba Milli Takımı için oynamaya başlamıştır. 2016-17 sezonunda Agel Prostejov takımına transfer olan başarılı oyuncu, 2018-19 sezonuyla birlikte Fenerbahçe’ye katılmıştır. 2022-2023 voleybol sezonu Misli.com Sultanlar Ligi Final etabının en iyi pasör çaprazı ödülüne layık görülen Melissa Vargas, aynı zamanda final etabının en değerli (MVP) oyuncusu seçilmeyi başarmıştır.