İnci Taneleri bu akşam var mı? İnci Taneleri yeni bölüm neden yok?

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi İnci Taneleri her Perşembe yepyeni bölümleriyle ekrana geliyor. Sevilen dizinin bu haftaki yeni bölümü de merakla beklenirken İnci Taneleri izleyicisini üzecek bir gelişme yaşandı.

İnci Taneleri bu akşam var mı? İnci Taneleri yeni bölüm neden  yok?

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen İnci Taneleri dizisinin bu haftaki yeni bölümü de heyecanla bekleniyordu. Sevilen dizinin bu akşam ekrana gelmesi beklenen yeni bölümünün Kanal D yayın akışında yer almaması izleyiciyi meraklandırdı. Peki, İnci Taneleri yeni bölüm bu akşam yok mu? İnci Taneleri bu akşam var mı, yok mu? İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman? İnci Taneleri yeni bölüm neden yok? İnci Taneleri bu hafta neden yayınlanmadı? İşte detaylar…

İNCİ TANELERİ BU HAFTA TEKRAR BÖLÜMÜYLE EKRANA GELECEK

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Selma Ergeç’in yer aldığı İnci Taneleri bu hafta tekrar bölümüyle ekrana gelecek. Kanal D yayın akışında tekrar bölümü gören İnci Taneleri izleyicisi merakla yeni bölümün neden yayınlanmadığını araştırmaya başladı.

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

İnci Taneleri dizisi 4 Nisan 2024 Perşembe akşamı tekrar bölümüyle ekrana gelecek. Bayram haftasına girilmesi dolayısıyla dizinin ekrana ara verdiği tahmin ediliyor. Sevilen dizinin bayram zamanı da ekranda olmayacağı öğrenildi. İnci Taneleri dizisi ekrana 2 haftalık bir ara verdi. Sevilen yapımın yeni bölümünün 18 Nisan 2024 Perşembe akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

inci-taneleri-bu-aksam-var-mi-inci-taneleri-yeni-bolum-neden-yok.jpg

4 NİSAN PERŞEMBE KANAL D YAYIN AKIŞI

- 18.40: Kanal D Ana Haber

- 20.00: İnci Taneleri (Tekrar)

- 23.15: Taş Kağıt Makas (Tekrar)

- 01.45: Ben Hur Adına

- 03.15: M. Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti

- 05.30: Arda’nın Ramazan Mutfağı