Kaan Taşaner kendinden 17 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi

“Fatmagül'ün Suçu Ne?” dizisiyle büyük bir ün kazanan Kaan Taşaner, Kızılcık Şerbeti dizisinin Giray'ı olarak ekranlara dönüş yaptı.

Kaan Taşaner kendinden 17 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi

Geçtiğimiz gün sevgilisiyle objektiflere yansıyan Kaan Taşaner ile sevgilisinin yaş farkı gündemde yerini aldı. “Kızılcık Şerbeti” dizisinin kadrosuna Fatih’ten boşanan Doğa karakteri için partner geleceği konuşuluyordu. Rol için başarılı oyuncu Kaan Taşaner’le anlaşma sağlandı.

kaan-tasaner-kendinden-17-yas-kucuk-sevgilisiyle-goruntulendi.jpg

“HANIM NE DERSE O”
Kızılcık Şerbeti disinin Giray'ı olarak ekranlara dönüş yapan 44 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kaan Taşaner, geçtiğimiz gün kendinden 17 yaş küçük sevgilisi ile Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Yaklaşık olarak 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Kaan Taşaner, tatil planları sorulunca cevap verdi. Ramazan Bayram tatili için plan yapmadıklarını dile getiren ünlü oyuncu, sevgilisine bakarak, "Buradayız" dedi. Seray Dura'dan onay alan Kaan Taşaner, muhabirlerin “Hep böyle misiniz?” sorusuna, “Hanım ne derse o. Son sözü hanımlar söyler” ifadelerini kullandı.

kaan-tasaner-kendinden-17-yas-kucuk-sevgilisiyle-goruntulendi-001.jpg

KAAN TAŞANER KİMDİR?
Kaan Taşaner 23 Nisan 1979 Antalya dünyaya gelmiş Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur. Konya S.Ü. Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta İlk Işık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla atmıştır, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne almıştır. Televizyondaki ilk rolünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırmıştır. Takip eden senelerde televizyon ve tiyatroya birlikte devam etmiştir. 2010-2012 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide, "Erdoğan Yaşaran" rolünü kabul etmiştir ve bu sayede, adını ilk kez sürekli bir projede duyurmuş olmuştur.