Kaburgalarını aldırdığı iddia edilmişti! O detay çok dikkat çekti

Met Gala tercihiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kim Kardashian sosyal medyada "Kaç kaburgası alındı?" yorumlarıyla karşı karşıya kaldı.

Kaburgalarını aldırdığı iddia edilmişti! O detay çok dikkat çekti

İnce beliyle konuşulan Kim'in elleri de sosyal medyanın gündeminde kendine yer edindi. "Zamanın Bahçesi" ile gerçekleşen Met Gala 2024'te bazı isimler ön plana çıkmayı başardı. Bunlardan biri de elbette Kim Kardashian olmasıyla şaşırtmadı. Kim Kardashian gecede incecik beliyle ve kıvrımlarıyla adından söz ettirmeyi başardı.

kaburgalarini-aldirdigi-iddia-edilmisti-o-detay-dikkat-cekti.jpg

EL DOLGUSU YAPTIRDIĞI İDDİA EDİLDİ
43 yaşındaki realite TV yıldızı, modanın en görkemli gecesinde inanılmayacak derecede ince beliyle hayranlarını büyük şaşkınlık yarattı. Kim Kardashian sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından "Kaç kaburgası alındı?" şeklinde yorumlarla karşı karşıya kaldı. Şimdi ise sosyal medya kullanıcıları onun görünümüyle alakalı yeni bir ayrıntıya ışık tuttu: pürüzsüz elleri. Gerçekten de, realite yıldızının ellerinin görünümü o kadar iyi duruyordu ki, popüler bir plastik cerrahi temalı Instagram hesabını yöneten Dana Omari-Harrell, yıldızın diş enjeksiyonunu içeren bir cerrahi prosedür olan 'el dolgusu' geçirmiş olabileceğini iddia etti.

kaburgalarini-aldirdigi-iddia-edilmisti-o-detay-dikkat-cekti-001.jpg

ELLERİ MÜKEMMEL GÖRÜNÜYORDU
Kim'in ellerinin (realite yıldızının 2022'de "kırışık ve iğrenç" olarak damgaladığı) karşılaştırma fotoğraflarını yayınlayan Dana, cildin her zamankinden çok daha pürüzsüz göründüğüne, her kırışık ve çizginin görünüşte kaybolduğuna gözleri çevirdi. Kim'in radyasyon [dermal dolgu maddeleri], yağ transferi veya heykeltıraş (veya bunların bir kombinasyonunu) yaptırmış olabileceği ileri sürüldü.