Kazanın bedeli ağır oldu!

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen fenomen yarışma programlarından Survivor All Star'da tansiyon her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Yarışmanın son bölümüne Yunus Emre'nin jet ski kazası damgasını vurdu.

Kazanın bedeli ağır oldu!

Son ödül oyununu kazanarak Turks ve Caicos Adaları'nda ultra lüks bir villada konaklama hakkına sahip olan Kırmızı Takım, rüya gibi bir evde tatil yapma fırsatı yakaladı. Birçok yarışmacının ödülün keyfini çıkarıp jet ski'yle turladığı anlarda ise korku dolu anlar yaşandı. Kullandığı jet ski'nin kontrolünü kaybeden Yunus Emre, Nagihan'ın üzerine hızla ilerledi. Korkunç çarpışmanın sonunda Nagihan'ın kullandığı ciddi anlamda jet ski ortadan ikiye bölündü.

kazanin-bedeli-agir-oldu.jpg

KAZANIN BEDELİ 3 MİLYON

Korku dolu anlarda Nagihan ise “Öldürüyordu beni, öyle gözü kör geldi ki. Bu adamla hiçbir şey yapılmaz. Abi ölüyordum lan ölüyordum” diyerek sert bir tepki gösterdi. Korkunç kaza ada konseyinde masaya yatırıldı ve Acun Ilıcalı Yunus Emre'nin faturasını ağır kesti. Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye “Bundan sonraki herhangi bir ödülde kazandığın ödülde asla ve asla herhangi bir araçla buluşturmayacağız seni” ifadelerini kullandı. Bu kazanın ardından Yunus Emre'nin kazancı gündeme geldi. Yunus Emre'nin Survivor'dan aylık 400 bin TL kazandığı ancak yaptığı kazanın Acun Ilıcalı'ya '3 milyon TL' zarar verdiği ileri sürüldü.

kazanin-bedeli-agir-oldu-001.jpg

SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR?

Yunus Emre Özden 29 Mart 1993 tarihinden İstanbul'un Silivri ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Yunus Emre Özden hala Silivri'de yaşamını sürdürmektedir. 1.85 boyunda ve 82 kilo olan Yunus Emre Özden 2 çocuklu ailenin tek çocuğudur ve Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okuyor.