Kendi sütünü sağıp içiyor!

Kourtney Kardashian hamile kalmak için seks orucundan vajina masajına kadar çok sayıda denemeler yapmıştı.

Kendi sütünü sağıp içiyor!

Tüp bebek tedavisinin ardından hamile kalarak doğum yapmıştı. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden olamayı başaran Kourtney Kardashian itirafıyla herkesi şaşkına çevirdi. Müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian, tüp bebek tedavisini bıraktıktan kısa süre sonra hamile kalarak doğum yapmıştı.

kendi-sutunu-sagip-iciyor.jpg

İYİ HİSSETMEDİĞİMDE İÇİYORUM

Hamile kalmak için seks orucundan farklı masaj denemelerine kadar pek çok tavsiyeyi deneyen Kardashian son itirafıyla gündemde bomba etkisi yarattı. İlginç sağlık trendlerine yabancı olmayan Keeping Up With The Kardashians yıldızı, birkaç saat boyunca kendini iyi zamanlardan sonra kendi sütünün sağarak bir bardak içtiğini itiraf etti. Yatakta uzanırken çekilmiş bir karesini paylaşan Kourtney, paylaşımında "Bu filtre çılgınca ve az önce bir bardak anne sütü sağdım çünkü kendimi hasta hissediyorum" notunu yazdı. Kourtney beş aydır oğlu Rocky Thirteen'i emziriyordu ve amaranth, arpa, darı, yulaf ve pirincin yanı sıra kemik suyu, kemik suyu güveçleri, kichari alarak süt desteğini en üst düzeye çıkardığını da anlattı.

kendi-sutunu-sagip-iciyor-001.jpg

KOURTNEY KARDASHİAN KİMDİR?
Tam adı Kourtney Mary Kardashian'dır. Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York gibi reality showlarında ün kazanmayı başarmıştır. Ermeni asıllı bir baba ve İngiliz kökenli bir annenin çocuğu olan Kourtney Kardashian, sevilen televizyon kişiliklerinden biri haline dönüşmüştür. 18 Nisan 1979 tarihinde doğan Kourtney Kardashian, Mill Valley, Kaliforniya'da hayata gözlerini açmıştır. 43 yaşındadır. Kourtney Kardashian'ın babası Robert Kardashian, annesi ise Kris Jenner'dır. Kourtney 4 çocuğun en büyüğüdür. Kourtney Kardashian Kim Kardashian, Khloé Kardashian ve Rob Kardashian'ın ablası.