Kimse o olduğuna inanmıyor!

Ocak ayında geçirdiği ameliyatın ardından ortadan kaybolan ve öldüğü yönündeki spekülasyonlarla gündeme gelen Kate Middleton'ın 83 gün sonra ortaya çıkan görüntüsü kafaları oldukça katıldı.

Kimse o olduğuna inanmıyor!

Prens William ile alışveriş sonrası objektiflere yansıyan ve oldukça zayıf olan kişinin Kate olmadığı onun yerine dublör getirildiği söylentileri hızla yayılmaya başladı. İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin sonrasında gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrildi. Öldüğü dedikodusuyla gündeme bomba gibi düşen Kate Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Fakat bu sefer de videodaki kadının Kate olmadığı iddiası gündem oldu.

kimse-o-olduguna-inanmiyor.jpg

FOTOĞRAFTA Kİ KİŞİNİN O OLDUĞUNA İNANILMIYOR

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan bir habere göre, Galler Prensesi, eşi Prens William ile beraber Cumartesi gününü evinin yakınlarındaki bir kasabada alışveriş yaptığı görüldü. Gazeteye açıklama yapan bir görgü tanığı “Bütün dedikodulara rağmen ünlü çifti karşımda görünce dondum kaldım. Kate, William ile alışveriş yapıyordu, mutlu ve iyi görünüyordu” şeklinde ifadeler kullandı. Ameliyat olduktan sonra adeta ortadan yok olan Kate Middleton'ı görenler ise tanımakta güçlük çekti. Görüntülerin kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının sonrasında binlerce kişinin videodaki kadının spekülasyonları bitirmek için Kate Middleton yerine getirilen bir dublör olduğunu dahi iddia etti.

kimse-o-olduguna-inanmiyor-001.jpg

NELER YAŞANDI?

17 Ocak'ta karın bölgesinden ameliyat olduğu ifade edilen Middleton bir süredir ortalıkta yoktu. İngiliz Kraliyet ailesinin, açıklayacağı önemli haberin Kate Middleton ile ilgili olduğunu öne süren dış basından birçok hesap, Prenses Kate Middleton'ın sağlık sorunlarının olduğunu ileri sürdü. Bazı hesaplar ise Kate Middleton'ın hayatını kaybettiğini dahi iddia etti.