Kızıl Goncalar Ramazan sahnesine gelen tepkiler sonrası dikkat çeken paylaşım

NOW TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi gündemden düşmüyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana adından sıkça bahsettiren dizinin bu haftaki yeni bölümünde bir sahne sosyal medyanın gündemine oturmuş ve tepki üstüne tepki almıştı.

Kızıl Goncalar Ramazan sahnesine gelen tepkiler sonrası dikkat çeken paylaşım

Konusu ve oyuncu kadrosuyla yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisinin bu haftaki yeni bölümü yine olay oldu. Her bölümü gündem olan ve sosyal medyada çok konuşulan dizinin bu haftaki yeni bölümünde ‘Ramazan’ sahnesi dikkat çekti. Cüneyd ve Mira karakteri arasındaki ‘Ramazan’ diyaloğu kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti ve bu sahne çok tartışıldı. Gelen tepkilerin ardından dizinin senaristinden dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

KIZIL GONCALAR DA TEPKİ ÇEKEN SAHNE

Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu ve Mina Demirtaş’ın yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi bu hafta Pazartesi günü ekrana gelen yeni bölümüyle yine çok konuşuldu. Dizinin bu hafta yayınlanan yeni bölümüne Cüneyd ve Mira arasındaki diyalog damga vurdu. İki isim arasındaki ‘Ramazan’ diyaloğu tepkileri de beraberinde getirdi. Bu sahnede Cüneyd, kendisine bir şeyler ısmarlama teklifinde bulunan Mira’ya ‘Ramazan’ cevabını veriyor. Bu cevabı anlamayan Mira ise ‘Ramazan kim?’ diyor. Bunun üzerine Cüneyd, ‘Recep, Şaban’ şeklinde karşılık veriyor. Mira ise yine bir şey anlamıyor ve ‘Onlara da mı çay ısmarlayayım?’ çıkışında bulunuyor. Bu sahneyi izleyenler ise ‘Seküler kesim için çok yanlış bir genelleme yapılıyor’ diyerek tepkisini dile getirdi.

kizil-goncalar-ramazan-sahnesine-gelen-tepkiler-sonrasi-dikkat-ceken-paylasim.jpg

TEPKİLER SONRASI DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR

Dizinin ekrana gelen yeni bölümündeki bu sahne tartışma konusu olurken gelen eleştiriler sonrasında dizinin senaristi Şükrü Necati Şahin'den dikkat çeken bir paylaşıma yer verildi. Instagram hesabından yaptığı paylaşıma Kızıl Goncalar dizisinin yapım ekibini ve oyuncularını etiketleyen senarist, 'Yapıyorlar, engelleyemiyoruz' ve 'Oynuyorlar, engelleyemiyoruz' notunu ekledi.

kizil-goncalar-ramazan-sahnesine-gelen-tepkiler-sonrasi-dikkat-ceken-paylasim-001.jpg

kizil-goncalar-ramazan-sahnesine-gelen-tepkiler-sonrasi-dikkat-ceken-paylasim-002.jpg