Lüks hayatıyla konuşulan Nevra Bilem’den altın paylaşımı geldi

Sosyal medyada lüks hayatını paylaşan ve fenomen haline dönüşen Dilan Polat'tan sonra fenomen Nevra Bilem de mercek altına alınmıştı.

Lüks hayatıyla konuşulan Nevra Bilem’den altın paylaşımı geldi

Hakkında şikayet yığını bulunan Nevra Bilem bayramda eşinin elini öptü. Eşinden Nevra Bilem'e altın hediyesi gelince yorumlar da peş peşe geldi. İlk olarak katıldığı Gelin Evi programıyla ün kazanan ve sonrasında da fenomen haline dönüşen Nevra Bilem, sosyal medya hesabından makyaj, giyim, güzellik gibi konularda yaptığı paylaşımlarla tanınmaktadır.

luks-hayatiyla-konusulan-nevra-bilemden-altin-paylasimi-geldi.jpeg

“DOLANDIRICILIK İDDİALARI UNUTULMUŞ”
Havuzda yaptığı altın paylaşımının sonrasında dolandırıcılık iddialarıyla gündem olan Bilem mercek altına alınınca bir süre altınlarını göstermemeye ve daha sade içerikler paylaşmaya başlamıştı. Nevra Bilem için o günler geride kalmış görünüyor. Nevra Bilem eşiyle bayramlaşmasını sosyal medyadan yayınladı. Eşinin elini öpen Nevra Bilem'e kocasından hediye olarak altın geldi. Sosyal medyada paylaşımı gündem yarattı. Fenomen Nevra Bilem'in altınları görünce şok geçirmiş hallerini görenler "Flash TV oyunculuğu", "Ne kadar boş gösteriş", "Hiç samimi gelmedi eşin", "Dolandırıcılık iddiaları unutulmuş" şeklinde yorumlar yaptı.

luks-hayatiyla-konusulan-nevra-bilemden-altin-paylasimi-geldi-001.jpeg

NEVRA BİLEM KİMDİR?
1996 yılında Bursa'da hayata gözlerini açan Nevra Bilem, evli ve bir çocuk annesidir. Nevra Bilem, 2022 yılında Gelin Evi programına katılmış ve böylelikle ün kazanmaya başlamıştır. Uzun süredir belirli bir takipçisi olan fenomen özellikle de takı ve para paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine toplamıştır. 27 yaşında olan Nevra Bilem 6 yıllık evlidir.