Melek Mosso'dan kötü yorumlara tepki; Midem bulandı

Son dönemin en popüler şarkıcılarından biri haline gelen Melek Mosso ile manken Serkan Sağdıç geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu.

Melek Mosso'dan kötü yorumlara tepki; Midem bulandı

Sosyal medyada bir sayfa tarafından ünlü şarkıcının düğün fotoğrafları yayınlandı. Paylaşımın altına gelen kötü yorumlara Melek Mosso, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini dile getirdi. Melek Mosso sahne tarzları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü isimler arasında.

melek-mossodan-kotu-yorumlara-tepki-midem-bulandi.jpg

SULUKULE BENZETMESİ

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, iki sene beraberlik yaşadığı basketbolcu, oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Sosyal medya paylaşımları ve sahne tarzıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran Melek Mosso bu kez düğün fotoğraflarıyla magazin gündeminde yer aldı. Bir sayfa tarafından çiftin düğün fotoğrafları yayınlandı. “Melek Mosso ve Serkan Sağdıç’ın düğününden kareler... Siz gelinin tercihlerini nasıl buldunuz?' sorusu yönlendirildi. Sosyal medya kullanıcıları paylaşıma yorum yağdırdı. Paylaşıma, “Evet damat çok iyi, gelinin ise kuaför kazası diyelim”, “Damat kör galiba”, “Allah affetsin kulakları ne öyle”, “Gelinlik kötü eldiven çok kötü”, “Dövmeden gelinlik göremedim”,”Yani o saç öyle mi yapılır? kulaklar fora”, “Melek aynı Sulukule çingenelerine benziyor” şeklinde yorumlar yapıldı.

melek-mossodan-kotu-yorumlara-tepki-midem-bulandi-001.jpg

KÖTÜ KALPLİLİĞİNİZDEN MİDEM BULANDI

Melek Mosso da gelinliğine yapılan eleştirilere tepkisiz kalamadı. Şarkıcı yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Yorumları okurken insanların kötü kalpliliğinden midem bulandı. Çoğu da kadın! Sonra baktım sayfadaki bütün ünlü çiftlerin fotoğraflarına benzer şeyler yazmışlar. Allah hepinize gönlünüzün güzelliği kadar versin. Ama bence bu şekilde devam ederseniz zor...” dedi.