Metin Akpınar'ın kızından dikkat çeken açıklamalar; Zorla çıkacak ortaya

Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, seneler sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını kanıtlamıştı.

Metin Akpınar'ın kızından dikkat çeken açıklamalar; Zorla çıkacak ortaya

Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından annesine dair konuşarak "Zorla çıkacak ortaya" ifadelerini kullandı. 1988 yılında dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu öğrenilince magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. İkiz kardeşlerden Duygu Nebioğlu ile babası arasındaki tansiyon ise yeniden yükseldi.

metin-akpinarin-kizindan-dikkat-ceken-aciklamalar.jpg

MAHKEME ONU ÇIKARACAK
Nebioğlu, usta sanatçı tarafından fakirlik belgesinin iptal ettirilmek istendiğini dile getirerek sitem etmişti. Metin Akpınar'ın kızı son yaptığı paylaşımla yeniden gündeme geldi. "Mücadeleme tam gaz devam edeceğim" ifadelerini kullanan Duygu Nebioğlu "Hatta öz annem kendi ortada olmasa da hiç problem değil mahkeme onu da çıkartacak" şeklinde konuştu. Duygu Nebioğlu sözlerinin devamında ise "Severek çıkmak istemedi o da çıkacak ortaya o zaman zorla çıkacak ortaya" ifadelerini kullandı.

metin-akpinarin-kizindan-dikkat-ceken-aciklamalar-001.jpg

“ÇOK KORKMUŞ”
Tek yumurta ikizleri olan kardeşler, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmıştı. Duygu Nebioğlu annesine dair konuşurken "Annem hamileliğini dört aylıkken öğrenmiş. Babam, annemin bize hamile olduğunu biliyordu. Annem hamile olduğunu söylemek için Metin Akpınar’ın setine gitmiş ve tehditle karşılaşmış, çok korkmuş" şeklinde ifadeler kullanmıştı.