Nuri Alço; En kısa zamanda döneceğim

Beyin damarında pıhtı attığı için yoğun bakımda tedavi altına alınan Yeşilçam efsanesi Nuri Alço'dan güzel haber nihayet geldi.

Nuri Alço; En kısa zamanda döneceğim

Yoğun bakımdan çıkan Nuri Alço hastane odasından paylaştığı bir videoda, "En kısa zamanda geleceğim zaten yoğun bakımdan çıktık herhangi bir şey yok." Şeklinde konuştu. Yeşilçam'ın efsanelerinden biri haline gelen Nuri Alço geçtiğimiz günlerde sevenlerine korku yaşatmıştı. 73 yaşındaki usta oyuncu, bayram tatili için kendi memleketi olan Eskişehir'deki evinde fenalaşınca acilen hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk muayenede sanatçının beyin damarında pıhtı attığı belirlendi. Nuri Alço daha sonra yoğun bakımda tedavi altına alındı.

nuri-alco-en-kisa-zamanda-donecegim-001.jpg

YALAN YANLIŞ ŞEYLERE İNANMAYIN

Usta sanatçıdan sevindiren haber nihayet geldi. Hastane odasından video yayınlayan Nuri Alço, durumunun iyi olduğunu, yoğun bakımdan normal odaya alındığını dile getirdi. Alço, "Sevgili dostlarım Yalan yanlış şeylere inanmayın. Gayet iyiyim sağlığım yerinde, en kısa zamanda geleceğim zaten yoğun bakımdan çıktık herhangi bir şey yok” ifadelerini kullandı.

nuri-alco-en-kisa-zamanda-donecegim.jpg

NURİ ALÇO HAKKINDA
26 Nisan 1951 tarihinde Eskişehir'de, ailesinin üçüncü çocuğu olarak hayata gözlerini açmıştır. Baba tarafından Trakyalı, Bulgaristan'dan göçen dedesi de meşhur pehlivan Kel Aliço'dur. Adalet İlkokulu, Devrim Ortaokulu ve Atatürk Lisesi'nden mezun olmuştur. Liselerarası spor müsabakalarında dereceler almıştır. Acemi birliğini Erzincan talimgâhda yapmıştır. Usta birliğinde de Erzurum Kandilliye geçmiştir. Eskişehir'deki Altay Spor Kulübünde ve Ordu Milli Takımında profesyonel olarak Voleybol oynamıştır.