Safiye Soyman'ın cenaze tarzı tepkilere sebep oldu

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak bilinen Bahar Öztan, 61 yaşında yaşamını yitirdi.

Safiye Soyman'ın cenaze tarzı tepkilere sebep oldu

Son yolculuğuna uğurlanan usta oyuncunun cenazesine katılım sağlayan Safiye Soyman'ın tarzı sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Türk sinemasının akıllarda yer edinen pek çok filminde rol alan Bahar Öztan, kolon kanseri sebebiyle hayatını kaybetti. Usta oyuncu, son yolculuğuna uğurlandı.

safiye-soymanin-cenaze-tarzi-tepkilere-sebep-oldu.jpg

OLDUKÇA RENKLİ BİR KOMBİNLE KATILDI
61 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu için Üsküdar Şakirin Camii'nde ikindi namazından sonra cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine, Safiye Soyman, Nuri Alço, Gökhan Güney ve Serdar Gökhan gibi ünlü isimler de katılım sağladı. Snobmagazin'in bir haberine göre, Bahar Öztan'ın oğlu Yiğit Çolak, tabutun başında taziyeleri kabul etmek için bulunuyordu. Bahar Öztan'ın cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye katılan Safiye Soyman'ın kıyafet tarzı ise dikkat çekmeyi başardı. Soyman'ın tarzı sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Soyman'a,”Cenazeye bu kadar renkli gidilir mi ama?”, “Takma kirpiğe ve full makyaja ihtiyaç var mıydı?”, “İlk defa görüyorum, cenazeye makyajlı ve kırmızı çanta ile katılan” şeklinde yorumlar yapıldı.

safiye-soymanin-cenaze-tarzi-tepkilere-sebep-oldu-001.jpg

SAFİYE SOYMAN HAKKINDA
Safiye Soyman, 1961 yılında Bolu’da Akpınar Mahallesinde bir gecekonduda hayata gözlerini açmıştır. Babası bir hafız olan Safiye Soyman, 13 yaşında görücü usulüyle evlendiği 24 yaşındaki Ziya Akaröz’le on beş yıl evli kaldı. Evliliğin ilk üç senesi güzel geçtikten sonra eşinin kumar tutkusu aile bağlarını derinden etkilemeye başlamış ve eşinden gizli ortaokul sınavlarına hazırlandı. Daktilo kurslarına gitmiş ve ortaokulu bitirir bitirmez, bu defa da lise bitirme sınavlarına hazırlanarak liseyi de bitirdi. Okul sonrası iş bulma sınavlarına girerek İmar İskan Bakanlığı’na genel müdür sekreteri olarak işe girdi.