Seda Sayan’ın 2 milyon 665 bin TL değerindeki çantası gündem oldu

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmek bilmeyen Seda Sayan son olarak 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla magazin gündeminde yer aldı.

Seda Sayan’ın 2 milyon 665 bin TL değerindeki çantası gündem oldu

Sadece özel davetlerde ve tatiller kullandığı iddia ileri sürülen çantanın kişiye özel üretildiği öğrenildi. Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından sık sık söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan son olarak 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündemde kendine yer edindi. Seda Sayan'ın davetlerde ve tatillerde taktığı yılan derisi çanta için ödediği para ağızları açık bıraktı.

seda-sayanin-2-milyon-665-bin-tl-degerindeki-cantasi-gundem-oldu.jpg

TÜKÜRÜK TESTİ

Çanta, pırlanta ve saat koleksiyonu olduğu öğrenilen çıkan Seda Sayan'ın dünyaca ünlü bir Fransız markasına ait çantası 83 bin dolar yani 2 milyon 665 bin TL. Seda Sayan'ın yılan derisi çantası Aramızda Kalmasın'da konu olarak işlendi. O çanta için sıraya girildiğini dile getiren Müge Dağıstanlı “Bu çantalar galiba bir şeyin vizesi ya da pasaportu. Örneğin cemiyet hayatında ünlüler bunu takmazsa olmuyor sanki. Seda Sayan'ın buna ihtiyacı yok” ifadelerini kullandı. Yelda Kırçuval ise bu çantaların replikalarının çok fazla olduğunu ve orjinal olup olmadığının ayrımının tükürük ile yapıldığını dile getirdi. Kırçuval “elinize tükürük değdirip çantaya sürdüğünüzde kayıyorsa orjinal değildir” şeklinde dikkat çeken ifadeler kullandı.

seda-sayanin-2-milyon-665-bin-tl-degerindeki-cantasi-gundem-oldu-001.jpg

SEDA SAYAN HAKKINDA

30 Aralık 1961'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını 1980'li yıllarda yapmayı başarmıştır. “Ah Geceler”, “Bebeğim”, “Ben Sana Demedim mi”, “Sensizliğe Yanarım” ve “Var mısın” gibi parçalarla çıkış yakalamıştır.