Serenay Sarıkaya tarzıyla gündem oldu

New York'ta gerçekleştirilen GQ Global Creativity Awards gecesinde Serenay Sarıkaya da vardı.

Serenay Sarıkaya tarzıyla gündem oldu

Kırmızı halıda boy gösteren güzel oyuncunun kıyafeti sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Ateşe Düştüm' şarkısıyla çok konuşulan Mert Demir ile bir süredir aşk yaşadıkları yönündeki haberlerle magazin gündeminden düşmek bilmeyen Serenay Sarıkaya sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Birlikte tatil dönüşü görüntülenen ikiliden Sarıkaya "Birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna, "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı" şeklinde yanıt vermişti.

serenay-sarikaya-tarziyla-gundem-oldu.jpg

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Serenay Sarıkaya aşk açıklamasından sonra şimdi de kırmızı halı tarzıyla gündemde yer almaya devam ediyor. GQ Global Creativity Awards gecesinde ödül alacak olan oyuncu siyahlar içinde kırmızı halıda serpildi. Küresel ölçekte sanat, tasarım, moda, inovasyon gibi konularda dikkat çeken isimlerin onurlandırıldığı heyecan verici GQ oluşumuna ,bu sene GQ Türkiye Serenay Sarıkaya ile konuk oldu. Fakat Serenay Sarıkaya'nın tarzı sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Dağınık saçları ve dekoltesiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncuya "Bu sefer olmamış", "Dekolte olmamış", "Bir dekolte ancak bu kadar kötü olur" şeklinde yorumlar yapıldı.

serenay-sarikaya-tarziyla-gundem-oldu-001.jpg

SERENAY SARIKAYA HAKKINDA

1 Temmuz 1991 Ankara’da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncu ve modeldir. 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü almıştır. Aynı senelerde Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa ilk adımı atmıştır. İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle elde eden Serenay Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol almıştır. İlk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başlamıştır ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrolünü üstlenmiştir.