Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatil dönüşü görüntülendiler

Son olarak Aile dizisinde rol alan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir ile aşk dedikodularına karışmıştı.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatil dönüşü görüntülendiler

Haklarında çıkan aşk iddiasına sessiz kalmayı tercih eden fakat sosyal medyadaki yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü kameralara yakalandı.

serenay-sarikaya-ve-mert-demir-tatil-donusu-goruntulendiler.jpg

SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

Muhabir Online'da yer alan bir habere göre, Türkiye'ye birlikte dönüş yapan ikiliden Serenay Sarıkaya, basın mensuplarının olduğunu gören sevgilisi Mert Demir'i bagaj bölümünde beklemesi konusunda uyardı. Valizlerini aldıktan sonra havalimanından çıkış yapan Serenay Sarıkaya, basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen özel hayatı hakkında konuşmaktan kaçındı. Güzel oyuncudan 15 dakika sonra çıkış yapan Mert Demir de sorulara cevap vermeyerek "Teşekkür ederim" diyerek uzaklaştı.

serenay-sarikaya-ve-mert-demir-tatil-donusu-goruntulendiler-001.jpg

MERT DEMİR KİMDİR?

Türk şarkıcı, söz yazarı, prodüktör, yapımcı ve aranjör Mert Demir, 26 Aralık 1993 tarihinde İstanbul, Beyoğlu'nda dünyaya gelmiştir. Müzik kariyerine olan ilgisi, henüz çocuk yaşlarda gitarla tanışmasıyla başlamıştır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra, O Ses Türkiye yarışmasına katılıp sesini duyurarak müzik dünyasında adını duyurmayı başarmıştır. O Ses Türkiye'nin ardından profesyonel kariyerine adım atan Mert Demir, sahne performansları, retro şovmenliği ve çok çeşitli müzik tarzlarındaki başarılı performanslarıyla ün kazanmıştır. İlk teklisi olan "Uyan"ı 2017'de yayınlayan Demir, müzikal yolculuğunu pop, bedroom pop, R&B ve arabesk gibi farklı tarzlarla devam ettirmiştir.