Şeyma Subaşı’nın leopar bikinili pozları yorum yağmuruna tutuldu

Ülkeleri gezmeye devam eden Şeyma Subaşı leopar trendine uymayı ihmal etmedi.

Şeyma Subaşı’nın leopar bikinili pozları yorum yağmuruna tutuldu

Leopar desenli bikinisiyle pozlar veren Şeyma Subaşı'nın fit görünümü dikkat çekti. Hiçbir dönem modası geçmeyen leopar deseni 2024 trendleri arasında yeri aldı. Tasarımcı Wales Bonner'ın aşırı popüler olan Adidas Samba’larında Michael Kors'un 2024 İlkbahar/Yaz defilesinin ön sırasına kadar leopar deseni birçok alanda moda dünyasına yön vermeye büyük bir hızla devam ediyor.

seyma-subasinin-leopar-bikinili-pozlari-yorum-yagmuruna-tutuldu.jpg

LEOPAR TRENDİNE UYDU
Şeyma Subaşı’da bu akımdan geri kalmadı. Sosyal medya hesabından bu yazın ilk bikinili paylaşımını yapan Şeyma Subaşı trende uydu ve leopar deseni tercih etti. Ülke ülke gezerek tatil yapan ünlü isim fit görünümüyle ve leopar desenli takımıyla adeta yorum yağmuruna tutuldu.

seyma-subasinin-leopar-bikinili-pozlari-yorum-yagmuruna-tutuldu-001.jpg

ŞEYMA SUBAŞI HAKKINDA

Şeyma Subaşı, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı'nda bitirmiştir. 16 yaşından beri modellik yapmıştır. 2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış ancak derece elde edemedi. 2008 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılmış ve yapımcı Acun Ilıcalı ile aşka başlamıştır. Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı'dan boşandıktan sonra sosyal medyada Şeyma Subaşı ile resimlerini paylaşmalarıyla gündemde yerini almaya başlamıştır. Şeyma Subaşı'nın Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı bulunmaktadır. Şeyma Subaşı, 18 Eylül 2017 tarihinde Fransa'nın Marsilya şehrinde 250 kişinin katıldığı bir törenle Acun Ilıcalı ile evlenmiştir. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti 26.11.2018 tarihinde anlaşmalı olarak boşanmıştır.