Survivor All Star’a veda eden isim açıklandı! İddialı yarışmacı elendi

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024’ün bu akşamki bölümünde yine bir eleme heyecanı yaşanıyor. Sevilen yarışmada eleme düellosu merakla takip ediliyor. Fenomen yarışmada bu haftaki elenen isim kim?

Survivor All Star’a veda eden isim açıklandı! İddialı yarışmacı elendi

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2024’ün bu akşamki bölümü yine çok heyecanlı geçiyor. Her bölümü ilgiyle izlenen Survivor All Star yarışmasında bu haftaki elenen isim kim olacak merak ediliyor. Eleme potasında Merve Aydın, Aleyna, Berna ve Damla var. Peki, Survivor All Star 24 Nisan 2024 kim elendi? Aleyna mı, Merve Aydın mı, Berna mı, Damla mı Survivor All Star’a kim veda etti? İşte detaylar…

KADIN YARIŞMACILAR ARASINDA KIRAN KIRANA MÜCADELE

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor All Star’ın bu haftaki eleme düellosu kadın yarışmacılar arasında geçiyor. Eleme potasında kırmızı takımdan Merve Aydın ve Aleyna var. Mavi takımdan ise Berna ve Damla Can eleme potasında. Survivor All Star izleyicisi bu haftaki elenen ismi merak ediyor. İddialı yarışmacılar Survivor All Star macerasına devam edebilmek için her şeylerini ortaya koyuyor.

berna-aleyna-kavgasi-elemeye-damga-vurdu-ikisini-de-kimse-tutamadi-003.jpg

SURVİVOR ALL STAR 2024 BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor All Star'ın bu haftaki elemesinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Merve Aydın, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek ve Damla Can potasında finale kalan Aleyne ve Berna arasında kıran kırana ve zaman zaman da tansiyonun yükseldiği bir mücadele ekrana geldi. Aleyna ve Berna finalinde kazanan isim Aleyna oldu. Berna ise eleme düellosunu kaybetti ve Survivor All Star 2024'e veda etti. Berna'nın elenmesi ile mavi takım kadrosundan bir yarışmacı daha eksildi.