Survivor ASll Star’da flaş değişiklik! Kırmızı takım yarışmacısı mavi takıma geçti

Ekranların en çok izlenen yarışma programları arasında ilk sırada yer alan Survivor’ın All Star sezonu da ilgiyle takip ediliyor. Fenomen yarışma programında heyecan dolu yarış sürerken bu akşamki yeni bölümde flaş bir gelişme var.

Survivor ASll Star’da flaş değişiklik! Kırmızı takım yarışmacısı mavi takıma geçti

Survivor All Star 2024’ün bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde flaş bir değişiklik olacak. Finale doğru adım adım yaklaşan sevilen yarışma programında takımlardaki dengesiz eksilmeler sonucunda kırmızı takımdan bir yarışmacı mavi takıma geçecek. Kırmızı takımın sayı olarak mavi takımdan fazla olması sebebiyle böyle bir sistem uygulanacak. Peki, Survivor All Star 204’te kırmızı takımdan mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Kırmızı takımdan mavi takıma geçen yarışmacı kim? Aleyna mı, Sercan mı, Nagihan mı, Merve Aydın mı, Özgür mü, Nefise mi, Atakan mı, Hilmi Cem Mi, Nagihan m, Yunus Emre mi mavi takıma geçen yarışmacı kim? İşte detaylar…

SURVİVOR’DA ACİL DURUM KONSEYİ

Survivor All Star’ın 25 Nisan 2024 Perşembe (bu akşam) ekrana gelecek olan yeni bölümünde acil durum konseyi olacak. Acun Ilıcalı, kırmızı ve mavi takım yarışmacılarına alınan yeni kararı açıklayacak ve kırmızı takımdan bir yarışmacı mavi takıma geçecek. Mavi takımdaki eksilme sebebiyle kırmızı takım rakibine karşı sayı olarak çoğunlukta. Kırmızı takım 9 kişi, mavi takım ise 6 kişi olarak yarışa devam ediyor. Bu akşamki yeni bölümde kırmızı takımdan bir isim mavi takıma geçecek.

survivor-all-star-da-flas-degisiklik-kirmizi-takim-yarismacisi-mavitakima-gecti.jpg

KIRMIZI TAKIMDAN MAVİ TAKIMA GEÇEN YARIŞMACININ İSMİ

Survivor'ın en iddialı kadın yarışmacıları arasında olan Merve Aydın, Survivor All Star macerasına mavi takımda devam edecek. Acun Ilıcalı, kırmızı takımdan mavi takıma geçen yarışmacının ismini açıkladı. Merve Aydın mavi takıma geçen yarışmacı oldu. Merve Aydın artık mavi takımda mücadele edecek.

survivor-all-star-da-flas-degisiklik-kirmizi-takim-yarismacisi-mavitakima-gecti.jpg