Survivor All Star iletişim ödülünü kazanan takım

Survivor All Star 2024’ün bu akşamki yeni bölümünde iletişim oyunu heyecanı var. Uzun bir süredir adada olan ve iletişim oyunlarına ayrı bir önem veren takımlardan biri bu akşamki iletişim ödülünün sahibi olacak.

Survivor All Star iletişim ödülünü kazanan takım

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü izlenme rekorları kıran sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024’ün bu akşamki yeni bölümünde iletişim oyunu heyecanı yaşanacak. Yarışmanın bu haftaki iletişim ödülünü hangi takım kazanacak ve iletişim ödülü ne olacak merakla beklenirken gözler kırmızı ve mavi takım arasındaki mücadeleye çevrildi. Geçtiğimiz hafta oynanan iletişim oyununu kırmızı takım kazanmış ve yarışmacılar Instagram hesaplarından canlı yayın açarak sevdikleriyle iletişim kurmuştu.

SURVİVOR ALL STAR’DA İLETİŞİM OYUNU HEYECANI

Kırmızı ve mavi takımdan oluşan her iki takım yarışmacılarının All Star şampiyonluğu için mücadele ettiği Survivor All Star 2024’ün bu haftaki yeni bölümü de yine nefes kesiyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yarışma programının bu akşamki yeni bölümünde iletişim oyunu heyecanı yaşanacak. Hangi takım iletişim oyununu kazanacak, hangi takım iletişim ödülünden yararlanabilecek hepsi ve daha fazlası için gözler bu akşamki yeni bölüme çevrildi.

survivor-all-star-iletisim-odulunu-kazanan-takim.jpg

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star’ın 20 Mart 2024 Çarşamba akşamki yeni bölümünde her iki takım yarışmacıları da iletişim ödülü için mücadele edecek. İletişim ödülünü kazanmayı çok isteyen All Star yarışmacıları bu akşam parkurda her şeylerini ortaya koyacak. Hem kırmızı takım hem de mavi takım yarışmacılarının her biri için iletişim ödülü çok önemli. Yarışmacılar iletişim ödüllerini diğer ödül oyunlarından çok daha ayrı tutuyor. Uzun bir süredir adada olan ve dışarısı ile iletişi olmayan yarışmacılar, haftada bir kere oynanan iletişim oyunu ile aileleri ve sevdikleriyle iletişim kurma şansı elde edebiliyor. Survivor All Star’da bu hafta iletişim ödülünü kırmızı takım kazandı.