Survivor Hakan yemek yerken yakalandı

Survivor All Star bu sene büyük ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü ayrı olay olan fenomen yarışmada Hakan'ın garip halleri kameralar tarafından kayda alındı.

Survivor Hakan yemek yerken yakalandı

Düello sırasında kenara çekilen Hakan cebinden çıkardığı yiyeceği gizlice yerken çekilen görüntüsü sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

survivor-hakan-yemek-yerken-yakalandi.jpg

CEBİNDEN ÇIKARDIĞI YİYECEĞİ GİZLİCE YEDİ
Survivor All Star her bölümü büyük bir heyecanla izlenmeye devam ediyor. Yarışma her gün başka bir olayla gündem olmaya devam ediyor. Survivor'da tansiyon bir an olsun düşmezken, son bölümde yine yemekle alakalı bir durum üseyircilerin dikkatini çekmeyi başardı. Son bölümde Aleyna, Aysu, Merve ve Berna arasında yaşanan düello oyunu yayınlanırken, oyunu kenardan izleyen Hakan'ın halleri izleyiciler tarafından fark edilmiş oldu. Eli cebinde bench kenarından duran Hakan'ın cebinden çıkardığı bir yiyeceği ısırıp tekrardan cebine koyduğu anlar sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

survivor-hakan-yemek-yerken-yakalandi-001.jpg

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1979'da Çanakkale'de dünyaya gelen Hakan Hatipoğlu, Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. 2010 yılında Show TV'de yayımlanan Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise TV8'de yayımlanan Survivor All Star'da yarışmıştır. Adada 17 hafta ve 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. Olmayı başarmıştır. Hatipoğlu, millî bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynamıştır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Millî Takımı'nda yer almıştır.