Survivor’da şok görüntüler! Yumruk yumruğa kavga ettiler

Survivor All Star'da tansiyon bir an olsun düşmeden devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ile Ogeday arasındaki kavga damgasını vurdu.

Survivor’da şok görüntüler! Yumruk yumruğa kavga ettiler

Yumrukların havada uçuştuğu o anlar yayına verilmedi fakat kavganın şiddeti anlaşılıyordu. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin sonrasında 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara geldi.

survivorda-sok-goruntuler-yumruk-yumruga-kavga-ettiler.jpg

SANSÜRLENEREK EKRANA VERİLDİ
Survivor All Star'da düello sonrası ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı fragman izleyiciyle buluştu. Yeni bölüm fragmanında Yunus Emre ile Ogeday'ın birbirine ağır sözler kullandığı görüldü. Ogeday duydukları karşısında öfkesine hakim olamayınca Yunus Emre'ye saldırdı. İkiliye takım arkadaşları ve yapım ekibi engel olmaya çalıştı fakat başarılı olamadı. Ogeday ve Yunus Emre yumruk yumruğa kavga etti. Fiziksel temasın olduğu kavga sansürlenerek ekrana verildi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı. Yumruk yumruğa kavganın yayınlanmasının sonrasında 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara gelmiş oldu.

survivorda-sok-goruntuler-yumruk-yumruga-kavga-ettiler-001.jpg

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?
Ogeday Girişken 1992 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü okumaya hak kazanmıştır. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamlamıştır. Fenerbahçe‘de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer almıştır. Dünya sıralamalarına adını yazdıran Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasına katılmıştır ve şampiyonu olmuştur.