Tesettüre girdi! Ardından ismini değiştirdi

Yayınlandığı dönemde büyük yankı uyandıran ve ilgiyle takip edilen Popstar şarkı yarışmasına bir dönem damgasını vurmayı başaran Özlem Güneş tesettüre girdi.

Tesettüre girdi! Ardından ismini değiştirdi

Adını da değiştiren Özlem Güneş'in son halini görenleri şaşkına çevirmeye yetti. Güneş'in son hali sosyal medyada viral oldu. Jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in oturduğu Popstar Türkiye programının yarışmacılarının son hali sosyal medyada sık sık merak ediliyor ve araştırılmaya devam ediyor.

tesetture-girdi-ardindan-ismini-degistirdi.jpg

TANIYAMADIM ŞEKLİNDE YORUMLAR YAPILDI
Özlem Güneş, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda oturduğu Popstar Alaturka programıyla ün kazanmıştı. Popstar Özlem, yarışmadan sonra kendine bambaşka bir hayat kurmayı tercih etti. Sesi ile herkesin dikkatini çekmeyi başaran Özlem Güneş, şarkı söylemeyi bıraktı. Popstar yarışmasıyla ün kazanan Özlem Güneş'in seneler içindeki değişimi herkesi şaşkına çevirdi. Özlem Güneş, yıllar içerisinde adeta bambaşka bir oldu. Güneş, yarışmanın ardından adını değiştirip, tesettüre girdi. Adını Mekselina İslam olarak değiştiren Özlem Güneş'in son hali sosyal medyada viral olmayı başardı. Sosyal medya kullancıları tarafından “Bayağı değişmiş”, “Tanıyamadım”, “Bu ikisi aynı kişi mi? ne kadar farklı” şeklinde yorumlar yapıldı.

tesetture-girdi-ardindan-ismini-degistirdi-001.jpg

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN İLE TARTIŞMA İÇİNE GİRMİŞTİ

Yarışma sırasında dekolteli kıyafetler giymediği için eleştiri alan Popstar Özlem'in “Ben manken değilim dekolte giymem” demesi Armağan Çağlayan'ı kızdırmıştı. Yarışmada tepki gösteren Armağan Çağlayan, “Burada radyo için doğru şarkı söyleyen yorumcu aramıyoruz. Burası ses yarışmasıyla senin performansın çok iyi? Ben beğenmiyorum. Siz annenizle çok fazla ev gezmesine gide gide biraz kendinden bilmiş olmuşsunuz” ifadelerini kullanmıştı.

tesetture-girdi-ardindan-ismini-degistirdi-002.jpg