Ülkeyi terk etmişti! Serel Yereli Türkiyeye geri dönüyor

Ünlü isim Serel Yereli, oyunculuk kariyerini yarıda bırakıp, müzik sektörüne adım atarak Türkiye'yi terk edip İngiltere'ye yerleşmişti. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Türkiye'ye geri taşınacağını hayranlarına duyurdu.

Ülkeyi terk etmişti! Serel Yereli Türkiyeye geri dönüyor

Serel Yereli iddialı paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündemde yer alan ünlü isimler arasında yer alıyor. Serel Yereli “Bodrum Masalı” dizisinde Alara karakterine can vermişti. Bu karakter ile önemli seviyede ün kazanan Serel Yereli, daha sonra oyunculuğu bırakarak müzik sektörüne yönelmişti.

ulkeyi-terk-etmisti-serel-yereli-turkiyeye-geri-donuyor.jpg

“FİZİKSEL SAĞLIĞIMI TOPARLAMAYA GELİYORUM”
Şarkıcılık yapmak için İngiltere'ye giden ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündemde tekrar yerini aldı. Sereli, 440 bin takipçisi bulunan Instgaram hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye'ye geri taşınacağını hayranlarına duyurdu. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda “3 ay sadece ama sadece sağlıklı yaşama odaklanacağım. Mental sağlığımı toparlamaya Londra'ya taşınmıştım. Fiziksel sağlığımı toparlamaya TR'ye taşınıyorum” ifadelerini kullandı.

ulkeyi-terk-etmisti-serel-yereli-turkiyeye-geri-donuyor-001.jpg

SEREL YERELİ KİMDİR?
Serel Yereli, 19 Nisan 1995 tarihinde İzmir, Göztepe’de ailesinin tek çocuğu olarak hayata gözlerini açmıştır. Tam adı Buse Serel Yereli’dır. Babası eski milli hentbolcu Serdal Yereli’nin hentbol federasyonu başkanlığındaki görevinden ötürü çocukluğu değişik ülkelerde geçmiştir. Babası 2011 yılında Serel Yereli henüz 16 yaşındayken ani kalp krizi ile hayatını kaybetmiştir. Londra‘da müzikal oyunculuk eğitimine ortaokul yıllarında başlayan güzel oyuncu Grease, Mamma Mia, Bruleskue müzikallerinde başrol olarak yer aldı.