Usta oyuncu Şahane Hayatım dizisine dahil oluyor

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Nesrin Cavadzade, Serkan Keskin, Yiğit Özşener ve Sumru Yavrucuk'ın beraber yer aldığı Şahane Hayatım dizisinin kadrosu her geçen gün genişlemeye devam ediyor.

Usta oyuncu Şahane Hayatım dizisine dahil oluyor

Diziye son olarak usta oyuncu Altan Gördüm dahil olmaya hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Çağrı Bayrak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu her bölümü entrikalarla dolu olan diziye Altan Gördüm “Macit” karakteriyle katılım sağlayacak ve dizide Aysel'in geçmişinden gelen bir adam olarak tansiyonu zirvelere taşıyacak.

usta-oyuncu-sahane-hayatim-dizisine-dahil-oluyor.jpg

ŞAHANE HAYATIM KONUSU
Şahane Hayatım, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış ve bu yolda elinde gerekenleri yapmış şimdi ise şahane bir hayat yaşarken onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem'in hayatını seyirciye aktarıyor.

usta-oyuncu-sahane-hayatim-dizisine-dahil-oluyor-001.jpg

ALTAN GÖRDÜM HAKKINDA
Altan Gördüm, 1 Aralık 1958 yılında Adana’da hayata gözlerini açmıştır. 1978 yılında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde okumaya başlamıştır. Aynı zamanda 1979-1980 sezonunda Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kurslarına katılarak tiyatro eğitimleri almıştır. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olmuştur. Ardından Ankara Sanat Tiyatrosunda 1995-1996 sezonuna kadar, oyuncu, yönetmen, yönetici ve eğitmen olarak görev almıştır. 1996 yılında İzmir’e yerleşmiştir ve 2000 yılına kadar orada yaşamıştır. 2000 yılında Devlet Tiyatrosu'ndan davet alınca yetişmiş sanatçı kontenjanından, Ankara Devlet Tiyatrosuna girmiştir. Tiyatro çalışmalarına burada devam etmiştir. 2009 yılında eşi Vahide Perçin ile beraber İstanbul'da AKADEMİ 35BUÇUK SANAT EVİ isimli oyunculuk okulunu açmıştır.