Yaman, Yunus Emre, Batuhan, Özgür işte Survivor All Star’a veda eden isim

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star’da düello heyecanı yaşanıyor. Sevilen yarışmanın bu haftaki elenen ismi merak ediliyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yarışmada bir düello heyecanı daha yaşanıyor.

Yaman, Yunus Emre, Batuhan, Özgür işte Survivor All Star’a veda eden isim

Kırmızı takım ve mavi takımdan eleme adaylarının belli olduğu Survivor All Star’da düello heyecanı başladı. Yaman, Yunus Emre, Batuhan ve Özgür’ün yarıştığı düello oyununun kazananı kim olacak merak edilirken yarışmadan elenen isim de merakla araştırılıyor. Peki, Survivor All Star bu hafta kim elendi? Survivor All Star 17 Nisan 2024 kim elendi? Survivor All Star’a kim veda etti? Yaman mı, Yunus Emre mi? Batuhan Karacakaya mı? Özgür mü kim adaya veda etti? İşte detaylar…

4 YARIŞMACI SURVİVOR’DA KALMAK İÇİN YARIŞIYOR

Haftanın 6 günü ekrana gelen Survivor All Star’da bir düello heyecanı daha yaşanıyor. Haftanın dokunulmazlık oyunları oynandı ve eleme adayları belirlendi. Bu haftakn eleme adayları mavi takımdan Yaman ve Batuhan olurken kırmızı takımda ise Özgür ve Yunus Emre eleme potasına girdi. Bu 4 yarışmacı Survivor All Star’da kalma mücadelesi veriyor. Düello oyunu nefesleri keserken kim elenecek ve Survivor All Star şampiyonluğuna veda edecek merakla bekleniyor.

yaman-yunus-emre-batuhan-ozgur-iste-survivor-all-star-a-veda-eden-isim.jpg

SURVIVOR ALL STAR’DAN KİM ELENDİ?

Survivor All Star’dan bu hafta elenen isim merakla araştırılıyor. Survivor izleyicisi nefesini tuttu ve heyecanla yarışmaya veda edecek olan ismi beklemeye başladı. Düello oyunu sona erdi ve All Star'a veda eden isim belli oldu. Kıran kırana geçen bir düello mücadelesi sonrası bu hafta Survivor All Star 2024'e veda eden isim mavi takım yarışmacısı Yaman oldu.