Bir ilimiz diken üstünde! Sokak ortasında insan derisi bulundu

Sokak ortasında bulunan ve insana ait olduğu tespit edilen yağ ve deri parçalarıyla ilgili inceleme başlatılmıştı. Polis ekipleri olaya müdahale ederek bulunan parçaları hemen adli tıp kurumuna gönderdi.

Bir ilimiz diken üstünde! Sokak ortasında insan derisi bulundu

İzmir Güzelbahçe’de sokak ortasında bulunan insana ait yağ ve deri parçaları ile ilgili adli tıp kurumunda inceleme yapıldı. Duyanları tedirgin eden olay polis ekiplerine bildirilirken polis hemen duruma müdahale etti ve sokakta bulunan et ve yağ parçalarını incelenmesi için adli tıp kurumuna gönderdi. Yapılan inceleme neticesinde bulunan parçaların merdiven altı bir yerde uygulanan karın germe ameliyatı sonrası alınan parçalar olduğu tespit edildi.

İZMİR’DE SOKAK ORTASINDA İNSANA AİT YAĞ VE DERİ PARÇALARI BULUNDU

Olay, İzmir Güzelbahçe’de yaşandı. 10 Nisan 2024 tarihinde yaşandığı belirtilen olayla ilgili detaylı bilgiler gelmeye devam ederken insana ait olan yağ ve deri parçalarının bulunduğu sokağa polis ekipleri yönlendirildi. İhbar üzerine adrese intikal eden polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

bir-ilimiz-diken-ustunde-sokak-ortasinda-insan-derisi-bulundu.jpg

PARÇALAR ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Olay yeri incelemesi sonrasında sokakta bulunan parçalar delil torbasına alınarak incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Yapılan araştırmalar neticesinde bulunan parçaların merdiven altı bir yerde uygulanan karın germe ameliyatı sonrası alınan parçalar olduğu tespitine varıldı. Adli tıp kurumu tarafından yapılan inceleme rapor edildi ve yazılan raporun ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ameliyatın yapıldığı merdiven altı yer ve ameliyatı yapan kişilerin tespiti için çalışma başlattı.