Yargı yeni bölüm yok mu? Yargı bu hafta yayınlanmayacak mı, yeni bölüm ne zaman?

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Yargı dizisiyle ilgili araştırmalar başladı. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin bu haftaki yeni bölümüyle ilgili araştırmalar sürüyor. Dizinin yeni bölümü bu akşam var mı?

Yargı yeni bölüm yok mu? Yargı bu hafta yayınlanmayacak mı, yeni bölüm ne zaman?

Sevilen dizi Yargı’nın bu haftaki yeni bölümü ile ilgili araştırmalar devam ederken dizinin yeni bölümünün Kanal D yayın akışında yer almaması merak uyandırdı. Bilindiği gibi Yargı dizisi geçtiğimiz hafta da Yerel Seçimler dolayısıyla yeni bölümüyle ekrana gelmemişti. Peki, Yargı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? Yargı yeni bölüm neden yok? Yargı bu akşam yayınlanacak mı 7 Nisan 2024? Yargı bu hafta yeni bölüm yok mu? Yargı yeni bölüm ne zaman? Yargı yeni bölüm neden yayınlanmıyor?

YARGI BU AKŞAM TEKRAR BÖLÜMÜYLE EKRANDA OLACAK

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizinin bu haftaki yeni bölümü büyük bir heyecan ve merakla beklenirken Yargı severleri üzecek bir gelişme yaşandı. Yargı’nın yeni bölümü bu akşam ekranda olmayacak. Sevilen dizi tekrar bölümüyle ekrana gelecek. Saat 20.00’de ise Kanal D ekranlarında yabancı sinema ‘Titanik’ yayınlanacak.

yargi-yeni-bolum-yok-mu-yargi-bu-hafta-yayinlanmayacak-mi-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

BAYRAM DOLAYISIYLA ARA VERİYOR

Geçtiğimiz hafta yapılan Yerel Seçimler dolayısıyla ekran macerasına ara veren Yargı dizisinin bu hafta da yeni bölümü ekranda olmayacak. Sevilen dizinin Ramazan Bayramı arasına girdiği öğrenilirken 7 Nisan 2024 Pazar akşamı ekranda olması beklenen yeni bölümü yerine saat 00.00’da tekrar bölümü ekranda olacak. Yargı dizisinin yeni bölümünün 14 Nisan 2024 Pazar akşamı yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkması bekleniyor.