Yasemin Sakallıoğlu Bahar Dizisinde

Başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Show TV ekranlarının reyting rekortmeni fenomen dizisi Bahar'a konuk oyuncu olarak katılmaya hazırlanıyor.

Yasemin Sakallıoğlu Bahar Dizisinde

Yasemin Sakallıoğlu dizide Hasibe karakterine hayat verecek. Yayınladığı komik videolarla ün kazandıktan sonra şöhreti yakalayan Yasemin Sakallıoğlu, gösterilerine hız kesmeden devam ederken bir de Bahar dizisine konuk olarak hayranlarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

yasemin-sakallioglu-bahar-dizisinde.jpg

HASİBE KARAKTERİNE HAYAT VERECEK
Şivesi ve esprileriyle herkesi kırıp geçiren Yasemin Sakallıoğlu, Show TV'nin iddialı dizisinde Muhtar Hasibe karakterine hayat verecek. Komedyenin yer aldığı fragman da izleyiciyle buluştu. Güldüren sahnelerin yaşandığı dizi, yarın akşam izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Diğer yandan başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak , Ecem Özkaya ve Hatice Aslan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında aldatıldığını öğrenen Bahar, boşanma kararı alırken Timur ise barışmak için büyük çaba gösterceke. Terk edilen Rengin ise Parla'nın babasının Timur olduğunu Bahar'a söylemeyi amaçlıyor. Her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin haziranın ikinci haftası da sezon finali yapması planlanıyor.

yasemin-sakallioglu-bahar-dizisinde-001.jpg

YASEMİN SAKALLIOĞLU KİMDİR?
Yasemin Sakallıoğlu, üç kardeşin en küçüğü olarak 1988’de İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Bebekken Rize’ye gönderilmiştir ve 6 yaşına kadar orada yaşamını sürdürmüştür. Sonra yeniden İstanbul’a gönderilmiştir. Düz liseden mezun olduktan sonra bankacılık yapmaya başlamıştır. Konservatuar eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde sona erdirmiştir.