Yusfu Güney; Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksisinde bir hatunla beraberim

ABD'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan NASA'ya yaptığı göndermeler, astral seyahat ve uzaylılarla ilgili yorumlarıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Yusfu Güney; Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksisinde bir hatunla beraberim

ABD'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan NASA'ya yaptığı göndermeler, astral seyahat ve uzaylılarla ilgili yorumlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan şarkıcı Yusuf Güney, özel hayatı hakkında yöneltilen soru üzerine bu kez “Andromeda Galaksi” ifadeleriyle şok etkisi yarattı. Rafet El Roman'la 2008 yılında düet yaptığı “Aşk-ı Virane” parçası ile müzik hayatına ilk adımı atan Yusuf Güney, 2021'de katıldığı bir programda çok konuşulan açıklamalar yapmıştı.

yusuf-guney-dunya-uzerinde-sevgilim-yok-ama-andromeda-galaksisinde-bir-hatunla-beraberim.jpg

GEZEGENLER ARASI ULAŞIM SAĞLAYABİLİYORSUN

“Uzaya gitme hayalleriniz var mı?” sorusuna Yusuf Güney, “Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım” yanıtını vermişti. Yusuf Güney“İki yıl evvel Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı. Ay’ın karanlık tarafında bir askeri üs var. Bunu uzaydaki varlıkların yaptığını söyledim. Onu da yeni açıkladılar. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor.”

yusuf-guney-dunya-uzerinde-sevgilim-yok-ama-andromeda-galaksisinde-bir-hatunla-beraberim-001.jpg

100 YAŞINDA ÇOK GÜZELBİR KADIN

NASA'nın paylaştığı ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan UFO görüntüleriyle alakalı ise Yusuf Güney, “Dünyaya geleceklerini söyledim. Yavaş yavaş varlığına inanacağız. Bir de gerçekleri değil, sahteleri gönderip duruyorlar buraya. 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız. 2030'dan sonra uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence. Olaylar yaşanınca tekrar konuşalım” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Uzay bilimine merakıyla akıllarda yer edinen Yusuf Güney, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu ve yine olay yaratacak ifadeler kullandı. 39 yaşındaki şarkıcı, aşk sorusunun ardından ise “Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksi'de Kepler 32-36 DDGC’de bir hatunla beraberim. Kendisi 900 yaşına kadar yaşayabiliyor ve şu an 100 yaşında çok güzel bir kadın, dünyaya göre 18-19 yaşlarında” ifadeleriyle şaşkına çevirdi. Yusuf Güney, çoklu evrende kendisinde 5 tane olduğunu ve onları izleyebildiğini de dile getirdi.