Zeki Müren’in kuzeninden Bülent Ersoy’a yanıt

Bülent Ersoy'un seneler önce hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği'nin usta isimi Zeki Müren hakkındaki iddiaları sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Zeki Müren’in kuzeninden Bülent Ersoy’a yanıt

Zeki Müren'in çalışanlarının falakaya yatırdığını da iddia eden Ersoy, “Acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama kıskançlığından öldü” demişti.

zeki-murenin-kuzeninden-bulent-ersoya-yanit.jpg

“PARLA KISKANÇLIĞI BU”
Bülent Ersoy, YouTube'da yayınlanan Dünya Güzellerim Masada programında Zeki Müren ile ilgili iddialarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. “Hiç kimse bilmez bunu” şeklinde sözlerine başlayan Bülent Ersoy, Zeki Müren'in kendisini kıskandığını ve ölümünün sebebinin de bu olduğunu iddia etti. Ersoy, “Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş sonra da 'Siz bunu benden çaldınız' diye insanlardan şikayetçi olmuş. Benim de mücevherlerim çalınmıştı. O yüzden de karakolda karşılaştık. İçerideki bir odadan inleme sesleri geldiğini duyunca ne olduğunu sordum. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama beni kıskançlığından öldü. 36 tane hap kullanıyordu normalde ama öldüğü hiç ilaçlarını almamış” ifadelerini kullanmıştı. Zeki Müren’in kuzeni Özlem Güner'den Bülent Ersoy’a yanıt gecikmedi. Bülent Ersoy'un ismini geçirmek istemediğini ifade eden Özlem Güner kendisinden “o kişi” şeklinde bahsetti. Bugüne değin Zeki Müren'le ilgili övgü dolu açıklamaları bulunan Bülent Ersoy'un aniden bu açıklamaları yapmasının sebebi olarak ise yapay zeka projesi “Parla”yı gösterdi. Fakat Zeki Müren'in ismini kullanarak gündeme gelebiliyor” şeklinde konuşan Özlem Güner, “Parla kıskançlığı bu. Dayım yattığı yerden ortalığı yıktığı için kıskançlığından deliren o kişidir. Zeki Müren kendisini daima perdelediği için karalamaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

zeki-murenin-kuzeninden-bulent-ersoya-yanit-001.jpg

“BİR ARAYA GELDİKLERİ GÖRÜLMÜŞ ŞEY DEĞİL”

Özlem Güner, “İki kez Altın Kelebek'te bir araya geldiler. Basının isteğiyle mecburen yan yana getirildiler Altın Kelebek'te ikisi de ödül aldığı için. Kendisi iyi niyetle yapmaya çalıştı belki ama iyi dosta yapılabilecek çok nezaketsiz bir hareketti. Zeki dayıma söylemeden kendi doğum gününde, Zeki dayımı onur konuğu olarak kendi çalıştığı gazinoya davet etti. Ve aynı gece o kişiyi de getirip öpüşme fotoğrafının tuzağını kurdular. O fotoğraf, ona çok büyük bir avantaj kazandırdı. Araları çok iyiymiş gibi gözüktü. Bırakın arkadaşlığı bir araya geldikleri görülmüş bir şey değildi. Zeki dayım onu hiçbir zaman hayatına almadı, o iyi kalpli insanları severdi. Burada resmen katil ithamı var. Şükrü Tunar çok büyük bir saz üstadıdır ki Zeki dayım çok değer verirdi saz üstadlarına. Onları çok ayrı tutardı, bizi de öyle yetiştirdi. Safiye Soyman Bursa'daki evimize gelip Zeki Müren'i göklere çıkaran bir kadındır. Neyin ne olduğunu biliyor ama o cesareti gösteremedi” diyerek Safiye Soyman'ın sessiz kalmasına şaşırdığını da sözlerine ekledi.