Ali Koç basın toplantısında Galatasaray’a ateş püskürdü

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında sular durulmuyor. Hem sahada hem de saha dışında rekabetin bir an olsun durmadığı iki takım da söz düellosuna devam ediyor. Bugün Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un basın toplantısı gündemde.

Ali Koç basın toplantısında Galatasaray’a ateş püskürdü

Galatasaray ve Fenerbahçe sarasında tansiyon çok yüksek. Son olarak Galatasaray’ın Pendikspor maçı sonrası yaptığı sert açıklamalar spor manşetlerinde geniş bir yer bulmuştu. Son gelişmeler ve gündemle ilişkin bir basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray’a ateş püskürdü. Galatasaray’a çok sert ifadelerle yüklenen Koç, ‘Kazanmak için her şey mübah anlayışının bu kulüp için bir kültür haline geldiğini paylaşacağım’ dedi.

ALİ KOÇ’TAN GALATASARAY’A SERT SÖZLER

Son gelişmeler ve gündeme ilişkin bugün bir basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, çok sert ifadeler kullandı. Ortaya atılan iddialara dikkat çeken Koç, ‘Son dönemde gündem dinamik, iddialar, iftiralar yoğun. Aslında bu toplantının öznesi rakibimiz olacak. Rakibimizin başkanından yöneticilerine düşürdükleri seviye artık mezbahayı aratmayan vaziyette. Galatasaray’ın Türk futbolu için nasıl bir beka sorunu olduğunu anlatacağım. Galatasaray Başkanı ve yöneticilerinin elde etmek istediklerini, kazanmak için ne tür hayali senaryolar ürettiğini istatistiklerle göstereceğim. Kazanmak için her şey mübah anlayışının bu kulüp için kültür haline geldiğini paylaşacağım.’ dedi.

‘TFF’YE SİPER OLDULAR’

Açıklamalarına devam eden Ali Koç, TFF için de ayrı bir parantez açtı ve ‘TFF ve kurulları Galatasaray için ne ifade ediyor? Bu durum ligin gidişatına göre mi değişiyor? Aralarında danışıklı dövüş mü var? TFF’ye siper oldular. Türk futbolunun iradeye, liyakatli yönetime ihtiyacı var dediler çok kısa süre sonra TFF’yi istifaya davet ettiler. İki gün önce de TFF’yi hesap vermeye çağırdılar. Hangisi gerçek? ‘ dedi.

ali-koc-basin-toplantisinda-galatasaray-a-ates-puskurdu.jpg

‘RİYAKAR OĞLU RİYAKARSINIZ’

Hakemler konusunda da rakibini eleştiren Ali Koç, ‘Türk hakemlerine güveniyorsunuz, sadece bizim maçlarımızda güvenmiyorsunuz. Riyakar oğlu riyakarsınız. Milyonlar arasında nefret tohumları ektiğiniz için sadece Türk futbolu için değil belki de ülke için beka sorunusunuz. Yabancı hakem istememelerinin sebebi aşikardır. Türk futbolunun bu hale geldiğini görmek için Galatasaray-Antalyaspor maçına bakmak yeterli olacaktır. Sonrasında yaşananlar gayri ahlaki spor kültürünün mükemmel bir örneğidir. O kadar çok örnek verebiliriz ki, iki sezon Netflix dizisi çıkar.’ ifadelerini kullandı.