Tam 14 İl İçin Kırmızı Alarm! Ankara, Antalya, Konya, İstanbul Dahil SON DAKİKA Uyarısı

Ankara, Antalya, Adana, Konya İstanbul dahil tam 14 il için kırmızı alarm verildi. Meteorolojiden son dakika uyarısı var. Çok kuvvetli sağanak yağış geliyor.

Tam 14 İl İçin Kırmızı Alarm! Ankara, Antalya, Konya, İstanbul Dahil SON DAKİKA Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısı yayınladı. Tam 14 ilde birden çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteorolojiden yapılan uyarıda vatandaşların yağış sırasında tedbirli ve dikkatli olmaları istendi. Peki hangi illere uyarı var? MGM son dakika yağış uyarısı ve detaylar haberimizde…

mgm-kirmizi-alarm-1.jpg

MGM’DEN 14 İL İÇİN KRİTİK UYARI

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları Düşmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir son dakika uyarısı daha geldi. Meteoroloji tam 14 il için kırmızı alarm verdi. Konya Ankara Niğde Karaman Aksaray Kırşehir Çankırı Kırıkkale Nevşehir Yozgat Mersin Adana Antalya ve Kastamonu'da yaşayan vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi. Bu illerde gün boyunca çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

mgm-kirmizi-alarm-2.jpg

YAĞIŞ SIRASINDA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü kırmızı kodlu uyarı yaptığı illerde vatandaşlara tedbirli olmaları çağrısında bulundu. Beklenen sağanak yağışların çok kuvvetli ve gök gürültülü olacağına dikkat çekilen uyarıda sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkat etmeleri gerektiği bildirildi. 14 ilde sağanak yağışlar gün boyunca devam edecek.