Arda Güler’e benzeyen kişi viral oldu! İkizi olsa bu kadar benzer

Genç futbolcu Arda Güler, yeteneği ve genç yaşındaki başarısıyla dillerden düşmüyor. Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç yıldıza benzeyen bir kişi sosyal medya viral oldu. Genci görenler Arda’nın ikizi olsa bu kadar benzer dedi.

Arda Güler’e benzeyen kişi viral oldu! İkizi olsa bu kadar benzer

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan ve yeteneğiyle herkesi kendisine hayran bırakan genç futbolcu Arda Güler’e benzerliğiyle dikkat çeken bir genç sosyal medyanın gündeminde. Yıldız futbolcuya benzerliğiyle dikkat çeken garsonun görüntüleri sosyal medyada viral oldu. O genci gören herkes aynı yorumu yaptı. Sosyal medyada kısa sürede gündeme oturan benzerlikle ilgili binlerce yorum geldi.

ARDA GÜLER’E BENZERLİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Real Madrid’de forma giyen yıldız futbolcu Arda Güler’e ikizi kadar benzeyen bir gencin görüntüleri sosyal medyanın gündemine yerleşti. Kısa sürede yayılan görüntülere binlerce yorum yağdı. Genci gören herkes bu benzerliğe kayıtsız kalamadı. Milli futbolcu Arda Güler’e tıpa tıp benzeyen genç garsonun görüntülerine yorum üstüne yorum yağdı.

arda-guler-e-benzeyen-kisi-viral-oldu-ikizi-olsa-bu-kadar-benzer.jpg

arda-guler-e-benzeyen-kisi-viral-oldu-ikizi-olsa-bu-kadar-benzer-001.jpg

SOSYAL MEDYADAKİ YORUMLAR EFSANE

Kısa sürede sosyal medyada yayılan ve binlerce kişiye ulaşan görüntülerde bir restoranda çalışan garsonun Arda Güler’le olan benzerliği çok konuşuldu. Restoranda masayı silerken çekilen görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve bu benzerliğe yorum yağdı. Gençler arasındaki benzerlik yoğun ilgi görürken bu konuyla ilgili yapılan yorumlar tebessüm ettirdi. O görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcılarının geneli ‘Arda’nın ikizi olsa bu kadar benzerdi’ şeklinde yorumda bulundu. Arda Güler’e benzeyen genç garsonla ilgili gelen yorumların bazıları şöyle;

‘Arda siler’

‘Arda Gülmez’

‘Sen mi sipariş vericn abi?

‘Sen mi alcan siparişi abi?’

‘Paralel evrende Arda Güler’

‘Şampiyonlar Ligi maçı izlerken artık bu video aklıma gelecek’

arda-guler-e-benzeyen-kisi-viral-oldu-ikizi-olsa-bu-kadar-benzer-002.jpg