Arda Güler gol sevinci ile gündemde! Sosyal medya onu konuşuyor

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç yetenek Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü atmanın sevincini yaşıyor. Genç yıldız yaşadığı sakatlıkların ardından takımındaki ilk golünü atarak moral depoladı.

Arda Güler gol sevinci ile gündemde! Sosyal medya onu konuşuyor

İspanya LaLiga’nın 28. Hafta mücadelesi kapsamında Real Madrid, Celta Vigo ile kozlarını paylaştı. Real Madrid’in 4-0’lık skorla kazandığı karşılaşmada Milli futbolcumuz Arda Güler de gol kaydetti. Real Madrid formasıyla ilk golünü atan Güler’in gol sevinci gündem oldu. Sosyal medyanın gündemine oturan bu gol sonrası Arda Güler paylaşımları gelmeye başladı. Takım arkadaşları ve hocası da Arda Güler’i tebrik etti. İşte Arda Güler’in golü ve gol sevinci…

ARDA’DAN MÜTHİŞ GOL

Real Madrid’in 4-0’lık skorla kazandığı karşılaşmada Arda Güler de takımına golle katkı sundu. Güler, dakika 89’da Junior’un yerine oyuna dahil oldu ve 90+4’te Ceballos’tan aldığı topta ceza alanına girerek kaleciyi geçerek topu ağlarla buluşturdu. Real Madrid formasıyla ilk golünü atan 19 yaşındaki yıldız futbolcu Arda Güler, büyük bir sevinç yaşadı. Peş peşe yaşadığı talihsiz sakatlıkların ardından yeşil sahalara geri dönen ve bu akşam Real Madrid formasıyla ilk golünü kaydeden Güler’in gol sevinci de sosyal medyanın gündemine yerleşti.

arda-guler-gol-sevinci-ile-gundemde-sosyal-medya-onu-konusuyor-001.jpg

ARDA GÜLER’İN GOL SEVİNCİ

Real Madrid, 4-0’lık skorla galibiyetin sahibi olurken bu sonuçla 69 puana yükselmiş oldu. Celta Vigo ise 24 puanda kaldı. Ligdeki bir sondaki maç haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna’ya konuk olacak. Celta Vigo ise deplasmanda Sevilla ile mücadele edecek. Bu akşam attığı golle skora katkı sunan Arda Güler, golün ardından yaptığı gol sevinciyle gündem oldu. Takım arkadaşları ve Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti de genç yıldızı tebrik etti.

İşte Arda Güler'in gol sevinci;

arda-guler-gol-sevinci-ile-gundemde-sosyal-medya-onu-konusuyor.jpg