Erman Toroğlu'ndan gündem yaratacak benzetme

Son dönemde yatak odasının tavanındaki aynalarla adından sık sık söz ettiren Erman Toroğlu Fenerbahçe - Beşiktaş maçının devre arasında suni çimde oynamayı öyle bir şeye benzetti ki sosyal medyada adeta bomba etkisi yarattı.

Erman Toroğlu'ndan gündem yaratacak benzetme

Şişme kadın benzetmesi oldukça fazla konuşulan Erman Toroğlu yine maçın önüne geçerek şaşkınlık yarattı. Hem giydiği kıyafetler hem futbol yorumları hem özel hayatı ve açıklamalarıyla adından her daim söz ettiren Erman Toroğlu bu sefer benzetmesiyle magazin gündeminde yerini aldı.

erman-toroglundan-gundem-yaratacak-benzetme.jpg

“AKLI FİKRİ CİNSELLİKTE”

Son dönemde yatak odasının tavanından duvarlarına bulunan aynalarla gündemde yer edinen Erman Toroğlu Fenerbahçe - Beşiktaş maçının devre arasında değerlendirmeler yaptı. Yorumcu Erman Toroğlu, geçmiş senelerde yaptığı yorumunu yeniden gündeme getirdi. Kırmızı kart sonrası pozisyonu değerlendirmeye alan Erman Toroğlu "Zamanında bu suni çim tartışmaları çok konuşulmuştu. Rahmetli Hıncal Uluç suni çim taraftarıydı. Suni çim olmaz hocam. Ayakların yanar. Ben de 'Suni çimde futbol oynamak şişme kadınla seks yapmak gibidir' diye yazdım." Toroğlu'nun yorumunun ardından sosyal medyada "Ailece izliyorduk utandırdı", "Aklı fikri cinsellikte", "Hocam ne anlatıyorsunuz", "Futbol yorumla" ifadeleri kullanılarak tepki gösterildi.

erman-toroglundan-gundem-yaratacak-benzetme-001.jpg

ERMAN TOROĞLU HAKKINDA
Erman Toroğlu 24 Kasım 1948 tarihinde Mersin'de dünyaya gelmiştir. Türk eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarıdır. Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun olmuştur. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi İktisat bölümünde tamamlamıştır. Gençlerbirliği'nde başlayan futbol hayatına sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etmiştir.