Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira şaşkına çevirdi

Demet Akalın'ın aldığı kiradan sonra şimdi de Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde yerini almayı başardı.

Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira şaşkına çevirdi

Tanyolaç'ın ev sahibi kiracısının ödediği paraya sitem ederek mahkemeye gitti. Son olarak Demet Akalın'ın kiracısına isyan ederek söylediği sözler gündem yaratmıştı. Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığı konusunda bir ünlü isim daha kiracı ev sahibi anlaşmazlığı kervanına katıldı.

feraye-tanyolacin-odedigi-kira-saskina-cevirdi.jpg

EVİMİ GASP ETTİ
Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç ile ev sahibi arasında kira anlaşmazlığı gündemde yer aldı. Feraye Tanyolaç'ın Boğaz'ın yanı başında, Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'nda 11 bin liraya oturduğunu duyanlar büyük şaşkınlık yarattı. Sabah'ta yer alan bir habere göre; ev sahibi Gülsüm Suna Çakmur, yaklaşık 8 senedir evinde oturan Feraye Tanyolaç'ın kirasının 80 bin lira olarak tespit edilmesi için mahkemeye gitmek durumunda kaldı. Ev sahibi, "Evimi gasp etti. Gecekondu kirası veriyor. Neredeyse yok sayılacak bir kira ücretini ödeyerek keyif sürüyor" şeklinde ifadeler kullandı. Ev sahibi ayrıca Bebek'te emsal dairelerin kirasının 100 bin ila 200 bin lira arasında değiştiğini ifade ederek, yeni kira bedelini kabul etmeyen Feraye Tanyolaç'ı mahkemeye verdi.

feraye-tanyolacin-odedigi-kira-saskina-cevirdi-001.jpg

FERAYE TANYOLAÇ KİMDİR?
Feraye Tanyolaç, Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşidir. Kaya Çilingiroğlu, 2009 yılında Feraye Tanyolaç ile nikah masasına oturdu fakat bu evlilik 2014 yılında bitti. 2009-2014 yılları arasında evli kalan Feraye Tanyolaç ve Kaya Çilingiroğlu, hala oğulları Hüseyin için zaman zaman bir araya gelmeye devam ediyor.