Arda Güler Osasuna maçında harikalar yarattı! Ancelotti’den ilk yorum

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Milli futbolcumuz Arda Güler’in yıldızı parlamaya devam ediyor. Real Madrid formasıyla attığı ilk golünün ardından bu kez de harika şutuyla konuşulan Güler’e hocasından övgü dolu sözler geldi.

Arda Güler Osasuna maçında harikalar yarattı! Ancelotti’den ilk yorum

Real Madrid forması giyen genç yıldız Arda Güler, takımında süre bulduğu maçlarda harikalar yaratmaya devam ediyor. Bir süre sakatlıklar peşini bırakmayan Milli futbolcumuz Arda Güler’in takımında attığı ilk gol çok konuşulmuş ve spor manşetlerinde geniş yer bulmuştu. Arda, bu kez de çektiği şutla adından söz ettirdi. Real Madrid’in Osasuna maçında direkten dönen şutuyla ağızları açık bırakan Güler’e hocasından da övgü dolu sözler geldi. Arda Güler’in müthiş şutunu değerlendiren Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, ‘Bizim için bu gol’ dedi.

ARDA’NIN DİREKTEN DÖNEN ŞUTU AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Milli futbolcumuz Arda Güler, genç yaşında harikalar yaratıyor. Real Madrid’de peş peşe sakatlıklar yaşayan ve sakatlıkları atlattıktan sonra forma şansı bulmaya başlayan Güler, geçtiğimiz haftalarda Real Madrid formasıyla ilk golünü kaydetmişti. Takımındaki ilk golünü atmasının sevincini yaşayan geç yıldız, bu kez de direkten dönen şutuyla gündem oldu. Arda’nın Osasuna maçının son dakikalarında oyuna girdikten sonra attığı şut adeta ağızları açık bıraktı.

arda-guler-osasuna-macinda-harikalar-yaratti-ancelotti-den-ilk-yorum.jpg

ANCELOTTI’DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’den de Arda Güler’in bu müthiş pozisyonuna yorum geldi. Genç yıldızın orta sahaya yakın mesafeden çektiği ve direkten dönen pozisyonunu yorumlayan ve Arda’dan övgüyle bahseden Ancelotti, ‘Sadece büyük bir yetenek böyle bir şeyi yapabilir. Gol atamaması önemli değil. Bizim için bu gol.’ dedi.

arda-guler-osasuna-macinda-harikalar-yaratti-ancelotti-den-ilk-yorum-001.jpg