Beşiktaş Galatasaray ilk 11 belli oldu! Beşiktaş Galatasaray maç kadrosu

Derbi için nefesler tutuldu ve heyecanlı bekleyiş başladı. Sayılı saatlerin kaldığı derbi maçı öncesinde Beşiktaş ve Galatasaray’ın ilk 11’leri araştırılıyor. Beşiktaş ve Galatasaray’da ilk 11’ler nasıl olacak, maç kadrosu nasıl merak ediliyor.

Beşiktaş Galatasaray ilk 11 belli oldu! Beşiktaş Galatasaray maç kadrosu

Beşiktaş, rakibi Galatasaray’ı bu akşam sahasında konuk ediyor. Süper Lig ekiplerinin dev karşılaşması için geri sayım sürüyor. Bu akşam ekrana gelecek olan dev derbi maçında her iki takım arasında da kıran kırana bir mücadele olacak. Peki, Beşiktaş-Galatasaray ilk 11’ler belli oldu mu? Derbi maçı ilk 11’ler açıklandı mı? Beşiktaş ilk 11. Galatasaray ilk 11. Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı kadrosu nasıl? İşte tüm detaylar…

BEŞİKTAŞ İLK 11

- Mert

- Onur

- Necip

- Colley

- Masuaku

- Amartey

- Al Musrati

- Rashica

- Muci

- Cenk Tosun

- Semih

besiktas-galatasaray-ilk-11-ler-belli-oldu-besiktas-galatasaray-mac-kadrosu.jpg

GALATASARAY İLK 11

- Muslera

- Kaan

- Davinson

- Nelsson

- Köhn

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Barış Alper

- Mertens

- Kerem Aktürkoğlu

- Icardi

BEŞİKTAŞ'TA 3 OYUNCU DERBİDE YOK

Beşiktaş'ta 3 futbolcu derbi maçında forma giyemeyecek. Siyah beyazlı ekipte, sakatlığı bulunan Tayfur Bingöl ve sarı kart cezalısı olan Gedson Fernandes ile Zaynutdinovic bu akşamki dev derbide yer alamayacak. Beşiktaş'ta 6 futbolcu ise sarı kart ceza sınırında. Siyah beyazlı ekipte, Necip Uysal, Svensson, Masuaku, Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz sarı kart ceza sınırında olan futbolcular.

besiktas-galatasaray-ilk-11-ler-belli-oldu-besiktas-galatasaray-mac-kadrosu-001.jpg

GALATASARAY'DA 5 OYUNCU EKSİK

Kritik derbi maçına çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da 5 futbolcu dev derbide forma şansı bulamayacak. Afrika Uluslar Kupası'ndan sakatlıkla dönen Ziyech, bu akşamki derbi maçında sahada olamayacak. Galatasaray'da Serge Aurier, Zaha, Abdülkerim Bardakcı ve Sergio Oliveira da derbi kadrosunda yer almayan isimler.