Eda Erdem heykeli açıldı! ‘En Büyük tutkumuz Fenerbahçe’

Türk Milli Voleybolcu, Milli Takım ve Fenerbahçe’nin Kaptanı Eda Erdem Dündar’ın heykelinin açılış töreni bugün gerçekleşti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde açılışı yapılan heykelin görüntüleri de geldi. Eda Erdem ve ailesi duygusal anlar yaşadı.

Eda Erdem heykeli açıldı! ‘En Büyük tutkumuz Fenerbahçe’

Türk Voleybol ve Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıran Milli voleybolcu Eda Erdem’in heykeli dikildi. Fenerbahçe’de bugün Eda Erdem’in heykelinin açılış töreni gerçekleştirilirken törende Eda Erdem ve ailesinin duygusal anlar yaşadığı görüldü. Açılış töreninde yaptığı konuşmada duygulanan Eda Erdem Dündar, ‘Ailecek en büyük tutkumuz Fenerbahçe’ dedi. İşte Türk Voleybolu ve Fenerbahçe’nin yaşayan efsanelerinden Eda Erdem’in heykeli…

EDA ERDEM’İN HEYKELİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE AÇILDI

Fenerbahçe’de Eda Erdem’in heykeli açıldı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, heykelin açılışıyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada Eda Erdem’in heykelinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde açılacağını duyurmuştu. Efsane Kaptan’ın heykelinin açılışı bugün saat 11.00’de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Protokol giriş önünde yapıldı. Taraftarlara da açık olarak gerçekleştirilen açılış törenine Eda Erdem de ailesiyle birlikte katıldı.

eda-erdem-heykeli-acildi-en-buyuk-tutukumuz-fenerbahce.jpg

eda-erdem-heykeli-acildi-en-buyuk-tutukumuz-fenerbahce-001.jpg

‘AİLECEK EN BÜYÜK TUTKUMUZ FENERBAHÇE’

Heykelinin açılış töreninde konuşma yapan ve zaman zaman duygu dolu anlar yaşayan Eda Erdem Dündar, ‘Ailecek en büyük tutkumuz Fenerbahçe’ dedi. Törene katılan isimler arasında olan ve konuşma yapan Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ‘Eda Erdem Kaptan gibi Kaptan’dır.’ dedi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Yöneticisi Simla Türker Bayazıt’ta açılış töreninde konuşma yaptı. Fenerbahçe taraftarları da açılış töreninde Eda Erdem’i yalnız bırakmadı. Açılış töreni başlamadan stadyum önünde toplanan taraftarlar Kaptan Eda Erdem'e destek tezahüratlarında bulundu.

eda-erdem-heykeli-acildi-en-buyuk-tutukumuz-fenerbahce-002.jpg