Fenerbahçe’nin Konferans Ligi çeyrek finaldeki rakibi belli oldu

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finaldeki rakibi kim olacak, Fenerbahçe hangi takımla eşleşecek merak ediliyordu. Kura çekimi için gözler bugüne çevrilirken eşleşmeler belli oldu.

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi çeyrek finaldeki rakibi belli oldu

Dün akşam oynanan rövanş maçı ile son 16 turunu geçerek çeyrek finale yükselmeyi başaran temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek finalinde hangi takımla mücadele edecek merak ediliyordu. Kura çekimi tamamlandı ve temsilcimiz Fenerbahçe’nin merakla beklenen rakibi belli oldu. Fenerbahçe’nin rakibi Olympiakos oldu.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ BELLİ OLDU

Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu maçları kapsamında dün akşam Kadıköy'de oynanan rövanş maçı sonucunda turu geçerek çeyrek finale yükseldi. Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi merakla beklenirken gözler bugünkü kuralara çevrildi. Bugün yapılan kura çekimi ile sarı lacivertli temsilcimizin çeyrek finaldeki rakibi belli oldu.

RAKİP OLYMPIAKOS

UEFA Konferans Ligi mücadeleleri nefes kesiyor. Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği müsabakalarda çeyrek final maçları için geri sayım başladı. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de yükseldiği çeyrek final müsabakaları için kuralar bugün çekildi. Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos oldu. Fenebrahçe, çeyrek finalde rakibi Olympiakos'u geçmesi durumunda yarı finalde Aston Villa-Lille maçının galibi ile oynayacak.

fenerbahce-nin-konferans-ligi-ceyrek-finaldeki-rakibi-belli-oldu.jpg

MAÇ TARİHLERİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final maçları 11-18 Nisan tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçını deplasmanda oynayacak. Rövanş karşılaşması olan ikinci maç ise Kadıköy'de oynanacak.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Yapılan kura çekimi sonucu Konferans Ligi çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde oldu;

- Club Brugge-PAOK

- Olympiakos-Fenerbahçe

- Fiorentina-Viktoria Plzen

- Aston Villa-Lille

Konferans Ligi yarı final eşleşmeleri ise şu şekilde;

- Aston Villa-Lille/Olympiakos-Fenerbahçe

- Viktoria Plzen-Fiorentina/Club Brugge-PAOK