Fenerbahçe’nin rakibi savunmada eksik! Sakatlık peşlerini bırakmadı

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin bu akşam deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde rakip takımın durumu da merak ediliyor. Union Saint-Gilloise takımındaki son durum ve kadrodaki eksikler merak ediliyor.

Fenerbahçe’nin rakibi savunmada eksik! Sakatlık peşlerini bırakmadı

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmanda mücadele edecek olan temsilcimiz Fenerbahçe maça hazır. Bu akşam ekrana gelecek olan karşılaşma öncesinde sarı lacivertlilerin rakibindeki son durum ve kadrodaki eksikler merak ediliyor. Sakatlıklar peşini bırakmayan Belçika ekibinin savunma hattında sıkıntı yaşanıyor. Rakip takım, yedek stoperi olmadan maça çıkacak. Takımdaki 2 savunma oyuncusu sakatlığı sebebiyle maçta forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE’NİN RAKİBİ YEDEK STOPERİ OLMADAN MAÇA ÇIKACAK

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe’nin maç kadrosu merakla beklenirken rakip takımın kadro durumu da merak ediliyor. Üçlü defans oynayan rakip takımın kadrosunda 5 stoper oyuncusu bulunuyor. Sakatlıklar sebebiyle savunma hattında sıkıntı yaşayan rakip takım, bu akşam yedek stoperi olmadan maça çıkacak. Union Saint-Gilloise’de 2 savunma oyuncusu sakatlığı sebebiyle bu akşamki maçta forma giyemeyecek.

fenerbahce-nin-rakibi-savunmada-eksik-sakatlik-peslerini-birakmadi.jpg

2 OYUNCU SARI KART SINIRINDA

Üçlü defans oynayan Union Saint-Gilloise’nin kulübesinde yedek stoper olmayacak. Ayrıca takımda sarı kart sınırında olan iki oyuncu da var. Union Saint-Gilloise forması giyen Burgess, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Burgess, bu akşamki maçta sarı kart görmesi halinde İstanbul’da oynanacak olan rövanş maçında forma şansı bulamayacak. Rakip takımda sarı kart ceza sınırında olan bir diğer futbolcu ise Amoura. Amoura da bu akşamki maçta sarı kart görürse rövanş maçında oynayamayacak.