Bergüzar Korel’den bahar detoksu

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel 8 ayda 20 kilo vererek eski formuna kavuşmayı başardı.

Bergüzar Korel’den bahar detoksu

Formunu korumak için diyetisyenle beslenme şekline devam eden Bergüzar Korel “bahar detoksu” yapıyor. Korel formunu nasıl koruduğunu da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. 2009 senesinde kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile dünyaevine giren Bergüzar Korel, 2010 yılında oğlu Ali'yi, 2020 yılında Han'ı 2021'de de kızı Leyla'yı kucağına alarak büyük mutluluk yaşamıştır. Üçüncü defa anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde yeni projesi için imaj değişikliğine gitmişti.

berguzar-korelden-bahar-detoksu.jpg

ZORLANDIĞINI İTİRAF ETTİ

Saçları sarıya boyatan başarılı oyuncu 8 ayda 20 kilo vererek de eski formunu dönmeyi başarmıştı. Oldukça zayıflayan Bergüzar Korel formunu korumak için diyetisyeniyle görüşmeye devam ediyor. Şu sıralar “Bahar detoksu” yapmaya başlayan Korel formunu nasıl koruduğuna dair detayları da sevenleriyle paylaştı. İlk öğününü yayınlayan Bergüzar Korel yumurtaya karabiber ve zerdeçal koyarak dikkat çekti. Korel detoks sırasında akşam yemek yemediği için (yemek yerine 1 orta boy muz, 12 adet çilek, 2 dilim beyaz peynir ve1 avuç yer fıstığı yiyor) zorlandığını da dile getirdi. Bergüzar Korel şu sıralar yememek için suyla kendini oyaladığını da sözlerine ekledi.

berguzar-korelden-bahar-detoksu-001.jpg

BERGÜZAR KOREL HAKKINDA
Bergüzar Korel, 27 Ağustos 1982'de İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Babası Tanju Korel, annesi Hülya Darcan’dır. İlköğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu’nda bitirmiştir ve orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde tamamlamıştır. Kolejin sonrasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne giderek buradan mezun oldu.