Fenerbahçe Pendikspor muhtemel 11

Trendyol Süper Lig’in 29.. hafta mücadeleleri devam ediyor. Bu akşam Fenerbahçe, sahasında rakibi Pendikpor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde takımların muhtemel maç kadroları merak edilirken her iki takımın muhtemel 11’leri araştırılıyor.

Fenerbahçe Pendikspor muhtemel 11

Pendikspor’n deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma öncesinde gözler takımların kadrosunda. Bu akşamki maça nasıl bir kadroyla çıkacakları merak edilen takımların muhtemel ilk 11’leri arama motorlarının ilk sıralarında yer alıyor. Hem Fenerbahçe hem de Pendikspor taraftarları takımlarının maç kadrosunu araştırıyor. İşte Fenerbahçe-Pendikspor maçının muhtemel ilk 11’leri ve maçla ilgili merak edilen tüm detaylar…

FENERBAHÇE MUHTEMEL İLK 11

- Livakovic

- Mert Müldür

- Djiku

- Oosterwolde

- Ferdi Kadıoğlu

- Krunic

- Fred

- Cengiz

- Szymanski

- Tadic

- Dzeko

fenerbahce-pendikspor-muhtemel-11.jpg

PENDİKSPOR MUHTEMEL İLK 11

- Erdem Canpolat

- Erdem Özgenç

- Rassoul

- Welinton

- Nuno

- Sequeira

- Lusamba

- N’Diaye

- Halil Akbunar

- Gökcan Kaya

- Mame Thiam

- Umut Nayir

5 FUTBOLCU KART SINIRINDA

Fenerbahçe’de 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Trabzonspor maçı öncesinde Kadıköy’de rakibini konuk edecek olan Fenerbahçe’de Szymanski, Tadic, Cengiz Ünder, Batshuayi ve Becao sarı kart sınırında.

MAÇ SAAT 19.00’DA

Fenerbahçe ve Pendikspor ligde ikinci kez karşı karşıya gelecek. İki takım şimdiye kadar Türkiye Kupası’nda 2 kez rakip oldu. 10 Mart 2024 Pazar (bu akşam) saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşma için geri sayım devam ederken karşılaşmanın hakemi de merak ediliyor. Fenerbahçe-Pendikspor maçını hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Candaş Elbil yapacak.