Fenerbahçe Union Saint-Gilloise muhtemel 11

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil eden Süper Lig devi Fenerbahçe bu akşam rövanş maçında rakibi Union Saint-Gilloise’yi sahasında ağırlayacak. Kadıköy’de oynanacak maçın saati ve muhtemel kadrosu araştırılıyor.

Fenerbahçe Union Saint-Gilloise muhtemel 11

Deplasman maçında rakibini 3-0 mağlup eden temsilcimiz Fenerbahçe, bu akşam Kadıköy2de rövanş maçında Belçika ekibini konuk edecek. Gözler maç saatine çevrilirken her iki takımın muhtemel kadrosu da merak konusu oldu. Bu akşamki karşılaşma için geri sayım devam ederken İsmail Kartal’ın ve rakip takım teknik direktörünün maç kadrosu nasıl olacak merak ediliyor. İşte Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçının muhtemel 11’leri…

FENERBAHÇE MUHTEMEL İLK 11

- Livakovic

- Osayi

- Djiku

- Oosterwolde

- Ferdi

- İsmail

- Mert Hakan

- Cengiz

- Szymanski

- Tadic

- Batshuayi

UNION SAİNT-GILLOISE MUHTEMEL İLK 11

- Moris

- Sykes

- Vanhoutte

- Machida

- Montes

- Rasmussen

- Sadiki

- Teklab

- Puertas

- Nilsson

- Eckert

fenerbahce-union-saint-gilloise-muhtemel-11.jpg

FENERBAHÇE-UNION SAINT-GILLOISE MAÇI SAAT KAÇTA?

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin Kadıköy’de rakibi Union Saint-Gilloise’yi ağırlayacağı karşılaşma 14 Mart 2024 Perşembe (bu akşam) saat 20.45’te ekrana gelecek. Futbolseverler mücadeleyi EXXEN’den canlı takip edebilecek.

FENERBAHÇE’DE 7 EKSİK

Bu akşamki maçta Fenerbahçe’nin Belçika ekibi karşısında vereceği mücadelede forma giyemeyecek futbolcular da merak ediliyor. Temsilcimizin bu akşamki mücadelesinde sarı kart cezalısı olan Krunic ile sakatlıkları bulunan King ve Çağlar Söyüncü de maç kadrosunda yer alamayacak. Sakatlığını atlatan ve saha çalışmalarına başlayan Becao’nun da tam hazır olmaması sebebiyle Belçika ekibi karşıısnda sahada olmaması bekleniyor. Sarı lacivertli ekibin UEFA’ya bildirdiği listede ismi yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun da kurallar gereği bu akşamki maçta forma giyemeyecek.